Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 65 m² without real estateČesákova, Prague - Střížkov

Česákova, Prague - StřížkovPublic transport 4 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Parking • Cellar 1 m² • Loggia 4 m²
PriceCZK 7,200,000


Majitel bytu nabízí k prodeji velmi pěkný a slunný byt 3+1 s lodžií v Praze 8 - Střížkov. Byt je v rámci domu situovaný na atraktivním místě v 11. ze 12 podlaží, s pokoji orientovanými na jižní a západní stranu. Ze všech pokojů a z lodžie je široký výhled na Prahu.

Dům se nachází na Střížkovském vrchu, nedaleko zastávek MHD autobusů, tramvají a v docházkové vzdálenosti od stanice metra Střížkov. Jde o pěkný, zrekonstruovaný a řádně udržovaný panelový dům s jedním vchodem, které má v péči Společenství vlastníků jednotek. Má zrekonstruovaný vnější plášť, střechu, balkóny i interiéry společných prostor vč. výtahů, které jsou v domě dva. Díky zateplení a rekonstrukcím byla domu stanovena energetická náročnost budovy stupně C - Úsporná. Dálkové vytápění a teplá voda, zemní plyn. Možnost pevného připojení k internetu až 1 Gb/s (Vodafone, dříve UPC).

Součástí prodeje je i spoluvlastnický podíl na pozemku pod domem.

Byt se sestává z obývacího pokoje o přibližné výměře 18,07 m2, kuchyně 11,65 m2, dvou ložnic 12,75 m2 a 8,69 m2, předsíně 8,81 m2 a příslušenství: koupelny 4,51 m2 a WC 0,96 m2. Celková podlahová plocha s příslušenstvím je 65,44 m2. K bytu dále patří lodžie o velikosti 3,74 m2 a sklepní kóje o velikosti cca 1 m2 umístěná ve společných prostorách v suterénu domu.

Po předchozí rekonstrukci jsou všechny zdi omítnuté, osazené širokými dřevěnými obložkami dveří a dřevěnými interiérovými dveřmi. Vstupní dveře do bytu jsou bezpečnostní. Všude plastová okna a žaluzie. Koupelna je prostorově zvětšená a stejně jako WC vyzděná a s obklady. Předsíň, kuchyně a příslušenství mají podlahy z dlažby, ve dvou hlavních pokojích jsou parkety a ve třetím menším pokoji korková podlaha. Třetí pokoj je přístupný z obývacího pokoje.

Vybavení bytu zahrnuje renovovanou kuchyň s novými spotřebiči. V ložnici je přes šířku místnosti vestavěná skříň s třídílnými posuvnými zrcadlovými dveřmi. V obývacím pokoji je dřevěný sektorový nábytek s kombinací uzavřených, otevřených i zasklených prvků. V předsíni komoda, skříň a sestava věšáků se zrcadlem a botníkem.

Zde pouze přímý prodej, realitní kanceláře prosím nevolejte.

Property Characteristics

Listing ID768347
Layout3+1
Available from01/06/2023
Floor11
Building typePrefab concrete
RisksPrověřit »
Užitná plocha65
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Basement: 1 m²
Parking
MHD 4 minutes on foot
Loggia balcony: 4 m²
Lift

What you will find nearby

Public transportTřebenická
🚶 372 m (4 min)
Post officePraha 82
🚘 1,485 m (4 min)
ShopPotraviny Slunečnice
🚶 196 m (2 min)
BankČeská spořitelna
🚘 2,959 m (7 min)
RestaurantMynos
🚶 263 m (3 min)
PharmacyBenu
🚶 563 m (7 min)
School
🚶 219 m (3 min)
KindergardenMeridian Kids
🚶 597 m (7 min)
Sports fieldTJ Střížkov
🚘 2,202 m (5 min)
Playground
🚶 61 m (1 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.