Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 54 m² without real estateV Honech, Klecany - Klecany, Středočeský Region

V Honech, Klecany - Klecany, Středočeský RegionPublic transport 1 minute of walking • Equipped • Lift • Parking • Garage
PriceCZK 5,800,000


Prodám pěkný a nadstandardně řešený byt v novostavbě z roku 2009 v Klecanech. Byt má dispozici 2+kk 46,02m2 s prostornou lodžií 5,62m2 a komorou na patře 2,06m2. Po vstupu do bytu se nachází předsíň s úložným prostorem na míru (botník, šatní stěna), ze které se vstupuje do obývacího pokoje a do ložnice. Obývací pokoj je velmi prakticky dispozičně řešen, kuchyňský kout s jídelnou je umístěný ve výklenku a neruší tak obytný prostor. Z pokoje se vchází na příjemnou lodžii s posezením, která je vhodná k relaxaci s pěkným výhledem do zeleně. V kuchyni je linka Hanák (nejeví známky opotřebení) se spotřebiči (varná deska, trouba, digestoř s odtahem do komína, myčka, lednička s mrazákem a mikrovlnná trouba). Ložnice je vybavena vestavěnou šatní skříní na míru a dvoulůžkem. Koupelna je s prostorným sprchovým koutem, úložným prostorem na míru a pračkou. WC je situováno samostatně. Na podlahách je vinylová podlaha Thermofix imitace dřeva, okna jsou plastová opatřená žaluziemi a sítěmi proti hmyzu (včetně balkonových dveří), kvalitní osvětlení celého bytu, nadstandardní dveře a dveřní zárubně, vstupní bezpečnostní dveře Next. Byt je velmi zachovalý a čistý. Možnost dokoupení venkovního parkovacího stání a nebo pronajmutí garážového stání přímo v domě. V Klecanech a okolí je kompletní občanská vybavenost s vynikající dopravní dostupností Prahy, bus zastávka Astrapark u domu. V okolí je spousta zeleně a možností sportovního vyžití, cyklostezka podél Vltavy, atd. RK nevolat!!!

Property Characteristics

Listing ID691297
Layout2+kk
Available from01/06/2022
Floor3
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha54
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Cellar
Parking
Garage
Enclosed balcony
Lift
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportKlecany, Astrapark
🚶 131 m (2 min)
Post officeKlecany
🚘 2,167 m (4 min)
ShopMiroslav Kříž - Potraviny
🚘 1,983 m (3 min)
BankKomerční banka
🚘 26,645 m (27 min)
RestaurantNa dvorku
🚘 1,953 m (3 min)
PharmacyLékárna Klecany
🚘 2,385 m (4 min)
SchoolZŠ Klecany
🚘 1,685 m (4 min)
KindergardenAstra
🚶 494 m (6 min)
Sports fieldSlovan Bohnice
🚘 10,016 m (13 min)
Playground
🚘 1,425 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.