Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 2 bedroom • 54 m² bez realitkyOlbrachtova, Prague - Krč

Reserved
Olbrachtova, Prague - KrčPartially equipped
PriceCZK 3,990,000


Prodám slunný, vzdušný byt 2+1 ve 4. patře panelového čtyřpodlažního domu bez výtahu. Celková výměra 54 m2. Kuchyně s oknem, starší linka s prostorem na pračku. Obývací pokoj s výstupem na zasklenou lodžii s výhledem na jih do zeleně. Samostatná ložnice. Zděné jádro. Vstupní chodba s vestavěnou stěnou. Samostatné WC. Koupelna s vanou a umyvadlem. K bytu náleží sklepní kóje. Strategicky výhodná lokalita - 5 minut chůze na metro Budějovická, bus 1 minuta chůze, do 2 min autem Jižní spojka, 3 minuty autem magistrála apod. V sousedství pošta, zdravotní středisko, obchody, služby apod. Osobní vlastnictví, lze financovat hypotečním úvěrem. Vhodné k bydlení i jako investice k pronájmu - velké množství administrativních budov v okolí.

Sale of the sunny, airy apartment 2 +1 on the 4th floor of a panel four-storey house without elevator. Total area 54 m2. Kitchen with window, older line with washing machine space. Living room with an exit to a glazed loggia overlooking the south to the green. Separate bedroom. The brick core. Entrance corridor with built-in wardrobe. Separate WC. Bathroom with bathtub and sink. The apartment has a cellar. Strategically advantageous location - 5 minutes walk to Budějovická metro, bus 1 minute walk, 2 minutes by car Jizna spojka, 3 minutes by car D1, etc. In the neighborhood post office, health center, shops, services. Personal ownership can be financed by a mortgage loan. Suitable for housing as well as investment for rent - large number of administrative buildings around.

Property Characteristics

Listing ID523790
Layout2 bedroom
Floor4
Building typePrefab concrete
Floor space54
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.