Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 44 m² without real estateŽalovská, Prague - Čimice

Žalovská, Prague - ČimicePublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Parking • Cellar 1.9 m²
PriceCZK 4,490,000


Nabízím družstevní byt 2+kk s podlahovou plochou 44,3 m2 ve velmi klidné lokalitě starých Čimic, v bytovém domě obklopeném travnatými plochami a vzrostlými stromy.

Útulný a příjemně slunný byt se nachází v druhém nadzemním podlaží, v domě je moderní výtah. Po vstupu do bytu se naleznete v předsíni, ze které můžete vstoupit do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice a do koupelny s toaletou. Byt prošel před šesti lety rekonstrukcí a je vybaven novou kuchyňskou linkou s moderními vestavěnými spotřebiči.

Celý bytový dům patří bytovému družstvu, které ho již dlouhé roky pečlivě udržuje a jeho zástupci v něm sami žijí. Dům má novou střechu, nová okna, veškeré rozvody jsou po rekonstrukci, před časem byl instalován nový výtah. Dům je zateplen. Výhodou tohoto bytu jsou nízké náklady na bydlení (4500 Kč/měs.).

V celém okolí bydlí starousedlíci nebo jejich potomci a jedná se o klidné bydlení, a to jak v případě samotného domu a bytu, tak i veškerých přilehlých ulic. Obklopené zelení je také nedaleké hřiště a multifunkční sportovní parčík, který je uzpůsobený i starším spoluobčanům.

Základní občanská vybavenost je vzdálena pouhých sedm minut chůze. Další možností pro pohodlné nakupovaní je obchodní centrum Krakov a v jeho okolí se nacházejí polikliniky, školky a školy.

Ve vzdálenosti 350 metrů od domu se nachází autobusová zastávka linek 145, 152, 169 a 202, odkud se během desetiminutové jízdy dostanete na stanici metra Kobylisy. Váš automobil můžete pohodlně zaparkovat v bezprostředním okolí bytu.

Pro milovníky klidu a přírody se jedná o ideální bydlení obklopené zelení a nabízí i dostatečný prostor pro procházky nebo výlety na kolech do nedalekého Drahanského údolí a přilehlých lokalit Troji a Klecan.

Pokud hledáte klidné bydlení pro své blízké nebo sebe, chcete každý den chodit domů borovicovým hájem a těšit se na prosluněná dopoledne v útulném obývacím pokoji zavolejte a domluvte si prohlídku.

Property Characteristics

Listing ID770425
Layout2+kk
Available from10/10/2023
Floor2
Building typePrefab concrete
HeatingCentral
DesigneStandard
Užitná plocha44
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipCooperative
EPCB - Velmi úsporná
ReconstructionBathroom unit

Additional information

Basement: 1.9 m²
Lift
Parking
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportSídliště Čimice
🚶 270 m (3 min)
Post officePraha 89
🚶 259 m (3 min)
ShopŽabka
🚶 301 m (4 min)
BankKomerční banka
🚘 2,806 m (6 min)
RestaurantBar Chýše
🚶 333 m (4 min)
PharmacyDraháň
🚶 241 m (3 min)
SchoolZákladní škola Libčická
🚘 1,157 m (4 min)
KindergardenMateřská škola Drahanská
🚶 318 m (4 min)
Sports fieldSlovan Bohnice
🚘 2,211 m (6 min)
Playground
🚶 362 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.