Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 87 m² bez realitkyHlubocká, Prague - Jinonice

Hlubocká, Prague - JinonicePartially equipped
Monthly rentCZK 23,000

+ Poplatky za službyCZK 4,812
+ Vratná kauceCZK 1


Dlouhodobě pronajmeme byt 3+kk v Jinonicích, čtvrť Botanica, v bezprostřední blízkosti Německé školy v Praze. Byt je prozatím zařízený pouze částečně, dovybavení možno dle dohody s nájemcem. Výborná dispozice pokojů - 2 ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s vanou a WC a ještě samostatné WC. Celý byt je obklopen velkou terasou, celkem 42 m2. Výborná klidná lokalita, pěší vzdálenost na metro Nové Butovice. K bytu náleží také parkovací stání v podzemní garáži a sklep.

2-bedroom appartment for long term rent. Perfect location near the German school in Prague, in walking distance from metro station Nove Butovice. 2 bedrooms, living room with kitchen, huge terrace (42 m2), bathroom with WC and another separate WC. At the moment the appartment is only partly furnished but can be fully furnished based on agreement with tenants. The appartment has own parking space in the underground garage and a cellar.

Property Characteristics

Listing ID521754
Layout3+kk
Floor2
Building typeBrick
Floor space87
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCC

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.