Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2 bedroom • 67 m² bez realitkyNárodních hrdinů, Prague - Dolní Počernice

Národních hrdinů, Prague - Dolní PočernicePartially equipped
PriceCZK 4,300,000


Nabízíme Vám výjimečné bydlení v cihlovém bytovém domě v uzavřeném areálu s branou na dálkové ovládání. Novostavba z roku 2010 s 22 byty se nachází ve středu rezidenční části Dolních Počernic s krásným výhledem. Byt se nachází ve 3. patře bez výtahu. Jedná se o prostorný mezonetový byt se střešními okny ve všech místnostech, který má spoustu vychytávek. Podlahové vytápění v koupelně, klimatizace s tepelným čerpadlem, vestavená příprava pro domácí kino, skleněné interiérové dveře. V mezonetu je ložnice s pracovním koutkem s vestavným nábytkem se spoustou úložných prostor, který jsou součástí bytu. V kuchyni mimo standardní vybavení elektrospotřebiči je také vestavná kombinovaná pračka se sušičkou a v chodbě se nachází zrcadlová vestavná skříň. Součástí je také velký zděný sklep (vejde se i motorka). Vytápění a ohřev vody v rámci kotelny v suterénu domu a elektřina s výhodným vyúčtováním nočního proudu. Autobusová zastávka směr Depo Hostivař pouze 1 min., Palmovka 5 min.pěšky, vlak se spojením do centra 10 min. pěšky, Centrum Černý most 10 min. autem, Europark Štěrboholy 5 min. autem.

Dolní Počernice jsou velmi oblíbenou rezidenční městskou částí s veškerou občanskou vybaveností, s rozlehlým parkem a rybníkem jen 5 min. pěšky, s luxusními restauracemi, wellness, fitness centrem, golfovým hřištěm, tenisovými kurty, fotbalovým hřištěm s výborným umístěním na výjezdu na Štěrboholskou spojku a dále směr Hradec Králové, Mladá Boleslav a Ústí nad Labem.

Rozměry pokojů:

obývací pokoj s 19,2 m2

kuchyně 9,2 m2

ložnice 28 m2

koupelna s toaletou 5,1m2

předsíň 4,9 m2

sklep 6,6 m2

užitná plocha 66,9 m2

Property Characteristics

Listing ID505181
Layout2 bedroom
Floor3
Building typeBrick
Floor space67
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCG

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.