Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 1 bedroom • 40 m² bez realitkyMánesova, Moravská Ostrava, Moravskoslezský Region

Mánesova, Moravská Ostrava, Moravskoslezský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 5,000

+ Poplatky za službyCZK 3,000


PRONÁJEM!! bytu 1+1 (40 m2), Mánesova 2, Ostrava

Byt bude volný od 1.5.2017. Hledáme nájemníky. Fotky jsou z doby, kdy jsme tam bydleli, byt je nyní částečně zařízen (kuchyňská linka, koupelna plně vybavena a chodba se šatní skříní, botníkem a věšákem).

Byt se nachází v panelovém domě po rekonstrukci (nová okna, zateplení). Byt je po kompletní rekonstrukci s novou kuchyňskou linkou a sprchovým boxem (WC samostatné). Součástí kuchyně je sklo keramická varná deska a elektrická trouba (součástí není lednice a mikrovlnná trouba). Součástí bytu je balkón (11. patro s krásným výhledem na Ostravu) a sklepní kóje. Možnost parkování hned vedle objektu. Veškerá občanská vybavenost je v dosahu. V blízkosti se nachází tramvajová zastávka (cca 5 minut od centra) a obchod s potravinami. Je možné napojení na kabelovou televizi UPC (do bytu vede přípojka).

Info o ceně: byt pronajímáme max. dvěma osobám za končenou CELKOVOU cenu 8000,- Kč (součástí platby je nájem, topení, studená a teplá voda, elektřina a pevný internet). Při uzavření nájemní smlouvy požadujeme vratnou kauci jednoho měsíčního nájmu a záloh (8000 Kč), smlouva na dobu neurčitou.

Property Characteristics

Listing ID467875
Layout1 bedroom
Floor11
Building typePrefab concrete
Floor space40
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCG

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.