Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 42 m² without real estategen. Klapálka, Kladno, Středočeský Region

gen. Klapálka, Kladno, Středočeský RegionPublic transport 1 minute of walking • Equipped • Parking
Monthly rentCZK 10,500

+ Utility chargesCZK 3,500
+ Refundable depositCZK 15,000


Přímý majitel nabízí od 1. října 2023 světlý a útulný byt 1+1 v bezvadném stavu o rozloze 42 m² ve 2. nadzemním podlaží nebo 1. patře cihlového domu, jenž byl nově nedávno zateplen a opatřen kondenzačním kotlem se sníženou spotřebou. Dispozici bytu tvoří vstupní chodba či předsíň ideální k umístění šatní skříně, jak lze vidět po levé straně na příslušné fotografii, dále koupelna s bojlerem na ohřev pro sprchový kout, kuchyň a prostorný pokoj se spacím patrem. Do vybavení patří kuchyňská linka, sklokeramická deska s vestavnou troubou, digestoř, myčka na nádobí, lednička, jídelní stůl se dvěma židlemi, pračka, rohový gauč, věšák s botníkem, konferenční a televizní stolky. Použité podlahové krytiny jsou pak dlažba a plovoucí podlaha.

V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, autobusové nádraží s přímými spoji do Prahy je vzdáleno 200 m a Obchodní dům Central necelých 700 m. Celý objekt nepřetržitě monitorují vlastní bezpečnostní kamery. Holé nájemné za kalendářní měsíc činí 10.500,- Kč, záloha na vodné a stočné je 700,- za osobu, odběry elektrické energie 1.200,- a tepla 1.600,- načež jsou ke konci roku služby nájemcům vždy zúčtovány dle reálné spotřeby. V případě zájmu je možnost za měsíční příplatek ve výši 750,- Kč parkovat vozidlo přímo ve dvoře, který je přístupný elektrickými vraty na dálkové ovládání. Nájemní smlouva se uzavírá na dobu určitou v délce trvání 1 roku a peněžní jistina neboli kauce je 15.000,- Kč. Domácí mazlíčci nevadí, neb mi jakožto pronajímateli dle novely občanského zákoníku vadit ani nemůžou. Prohlídky jsou možné po telefonické dohodě na uvedeném čísle.

Výslovně si nepřeji být kontaktován ctěnými makléři realitních společností, ve vlastním zájmu laskavě ušetřete mně i sobě několik desítek vteřin života.

Property Characteristics

Listing ID798597
Layout1 bedroom
Available from01/10/2023
Floor2
EPCG - Mimořádně nehospodárná
DesigneStandard
Užitná plocha42
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
Building typeBrick
ReconstructionExterior

Additional information

Parking
Pets are welcome
MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportKladno, U Bondyho
🚶 104 m (1 min)
Post officeKladno 1
🚶 514 m (6 min)
ShopLidl
🚶 339 m (4 min)
BankAir bank
🚶 506 m (6 min)
RestaurantZahradní restaurant Kladenské divadélko
🚶 395 m (5 min)
PharmacyBenu
🚶 506 m (6 min)
SchoolLABYRINT
🚶 740 m (9 min)
KindergardenMateřská škola
🚶 104 m (1 min)
Sports fieldSOKOL
🚘 1,318 m (3 min)
Playground
🚘 1,120 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.