Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 67 m² without real estateNejedlého, Brno - Lesná, Jihomoravský Region

Nejedlého, Brno - Lesná, Jihomoravský RegionPublic transport 4 minutes of walking • Equipped • Lift • Parking • Cellar 1.5 m² • Loggia 3 m²
PriceCZK 5,800,000


Nabízíme prodej částečně zrekonstruovaného, udržovaného panelového bytu 3+1 s lodžií a sklepem v Brně v městské části Lesná na ulici Nejedlého. Prodej od přímého majitele bez provize RK.

Byt je v OV není zatížen zástavní smlouvou (Financování hypotečním úvěrem je možné).

Celková výměra bytu činí 67 m2 + lodžie o výměře 3 m2 a sklep s výměře 1,5 m2. Byt se nachází v 10. patře 12. patrového panelového domu. Velkou výhodou jsou samostatné vstupy do pokojů, orientace pokojů je na západ, orientace kuchyně severovýchodním směrem. Do pokojů svítí odpoledne sluníčko.

V bytě byla provedena částečná rekonstrukce (zděná koupelna a WC, nové omítky v roce 2016 a rozvody elektřiny), nová plastová okna. Podlahy v pokojích, chodbě a šatně jsou z parket, v kuchyni, koupelně a WC je dlažba.

Dům je kompletně zrevitalizován. Průkaz energetické náročnosti - C (úsporná). Zateplení, plastová okna, po rekonstrukci vstupních prostor do domu, 2 nové výtahy v domě (výtahy vedou na patro až k bytu, nikoliv do mezipatra), nové lodžie. Aktuálně probíhá rekonstrukce a zateplení střechy domu. Dům nemá žádný úvěr a ve Fondu oprav je dostatek financí. V domě je společná kolárna a také kočárkárna v přízemí domu.

Dispozice bytu:

Velmi prostorná vstupní chodba, šatna se skříněmi, kuchyň, koupelna s umyvadlem a sprchovým koutem a s přípojkou na pračku, samostatné WC, obývací pokoj, ložnice a dětský pokoj, lodžie a sklepní kóje. Vstup na lodžii je z kuchyně.

Nádherný výhled do Čertovy rokle ze všech pokojů. Výhled není stíněn žádným dalším domem. Krásné a klidné prostředí uprostřed zeleně, vysoké stromy, blízko do lesa směrem do Soběšic.

Aktuálně je byt pronajímán se smlouvou do 31.1.2024. Smlouvu je možno prodloužit.

Zajímavá investiční příležitost s měsíčními výdělky z pronájmu. Ceny pronájmů, v této oblasti pro byty o velikosti 3+1 v podobném stavu, se pohybují nad 18 000 Kč měsíčně + zálohy na inkaso.

Byt je kompletně vybaven k pronájmu, možnost prodeje s vybavením i s možností prodloužit smlouvu se stávajícími nájemníky.

Vhodný i pro vlastní bydlení. V blízkosti nákupní centrum, Billa, Albert, pošta, školy a školky, plavecký bazén, Wellness centrum Orion. Parkoviště před domem a je možné parkovat i v okolních ulicích (v okolí domu nejsou modré zóny).

Dostupnost: tramvaj číslo 9, autobus č. 46 včetně nočních linek.

Property Characteristics

Listing ID796965
Layout3+1
Available from31/01/2024
Floor10
Building typePrefab concrete
HeatingCentral
Užitná plocha67
Fully furnishedFully furnished
ConditionGood
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Wheelchair accessible
Loggia balcony: 3 m²
Lift
Basement: 1.5 m²
Parking
MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportBlažkova
🚶 315 m (4 min)
Post officeBrno 38
🚶 501 m (6 min)
ShopPotraviny
🚶 380 m (5 min)
BankČeská spořitelna
🚘 2,780 m (7 min)
RestaurantSalve
🚶 746 m (9 min)
PharmacyDr. Max
🚶 822 m (10 min)
SchoolTaneční konzervatoř Brno
🚶 163 m (2 min)
KindergardenMateřská škola Nejedlého
🚶 277 m (3 min)
Sports fieldLanové centrum Proud
🚶 654 m (8 min)
Playground
🚶 158 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.