Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 5+1 • 232 m² without real estateDědina, Otnice - Otnice, Jihomoravský Region

Dědina, Otnice - Otnice, Jihomoravský RegionPublic transport 1 minute of walking • Partially equipped • Parking • Garage • Cellar 10 m² • Terrace 30 m²
PriceCZK 12,750,000Save CZK 250,000CZK 13,000,000


Dobrý den, rádi byste bydleli v úplně novém domě v malebné vesnici při souznění s přírodou a přitom kousek od Brna? Zvažuji prodej novostavby před kolaudací. Možnost převedení hypotéky s výhodnou úrokovou sazbou 2,69% na 6,5 mil. zbytek je třeba z vlastních zdrojů. Neplatíte žádnou provizi. Orientační číslo je vedlejší dům. Můžete být v nynější nejisté době soběstační třeba díky farmaření a topení v krbových kamnech s možností topit, nebo po instalaci tepelného čerpadla i chladit podlahovým vytápěním. Máte příležitost pořídit velký nízkoenergetický dům, energetická náročnost B. Dům může sloužit jako 2 bytové jednotky (dole 2+1 a nahoře 3+kk). Dalším plusem je, že na pozemku je i další starší dům 2+kk (vejminek) a další místnosti, kde lze vytvořit lehce další bytovou jednotku. Předností je i větší pozemek, s dvorem a následně již upravenou zahradou s příjezdem zezadu. Zde může vzniknout další stavební pozemek díky tomu, že kanalizace vede přes celou dlouhou zahradu do místní čističky, díky okolním stavbám, je možné tedy plánovat do budoucna i stavbu dalšího domu s příjezdem z druhé strany. Potenciálem je zde vysoké zhodnocení investice pořizovací, ale i další úpravy pro širší využití. V plánu je po kolaudaci maximální soběstačnost při využítí dotací, tedy instalace fotovoltaiky na střechu do ulice s ideálním využitím jižní strany, ale i tepelné čerpadlo. Nyní je zde nový elektrokotel a podlahové vytápění. Je zde nová venkovní sauna v hodnotě cca 200 tis (za příplatek pouze 100 tis. Kč), původní kůlna, dílna, kurník pro slepice, velký dřevník a za zmínku stojí i studna, jezírko s rybami, nebo ke koupání a mnoho dalšího. Kolaudace je plánovaná letos, je skoro vše hotovo, nyní se bude zateplovat zezadu. Díky situování domu na hlavní ulici je zde možnost podnikání a mnoho dalších činností, kreativitě se meze nekladou. Dojezdnost autem do Brna-Tuřan je 13 minut, do samého centra Brna 25 minut. Sousedé jsou milí a pohostinní, tak jak to na venkově má být, rád Vás s nimi seznámím. V Otnicích najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně základní školy, restaurace a potraviny pěšky 2 minuty, dále jsou zde fotbalová hřiště, praktický lékař, kulturní dům a mnoho vyžití, samozřejmě i v přírodě - rybníky a nedaleko les. Najdete zde novou cyklostezku, která bude letos propojena do Újezdu u Brna a asi i do okolních vesnic. Mohl bych dále vypisovat možnosti a přednosti této unikátní nabídky, ale zvu Vás na prohlídku. Právní servis je zajištěn. Neplatíte žádnou provizi.

Property Characteristics

Listing ID784093
Layout5+1
Available from24/05/2023
ConditionUnder construction
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha232
Fully furnishedPartly
Plot space1,609
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace/deck: 30 m²
Parking
MHD 2 minutes on foot
Basement: 10 m²
Garage

What you will find nearby

Public transport
🚶 146 m (2 min)
Post officeOtnice
🚶 354 m (4 min)
ShopPotraviny Jochymek
🚘 3,795 m (5 min)
BankRaiffeisen
🚘 4,582 m (6 min)
Restaurantrestaurace Na Rychtě
🚘 4,655 m (6 min)
Pharmacy
🚶 338 m (4 min)
School
🚘 5,002 m (7 min)
KindergardenMateřská škola
🚘 3,972 m (5 min)
Sports fieldSokolovna
🚘 3,855 m (5 min)
Playground
🚘 3,738 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.