Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 50 m² without real estateChotěšovská, Prague - Letňany

Chotěšovská, Prague - LetňanyPublic transport 4 minutes of walking • Lift • Balcony 3 m² • Cellar 2 m²
PriceCZK 5,600,000


REZERVOVÁNO!

V ulici Chotěšovská (mezi Prosekem a Střížkovem) nabízíme k prodeji byt o velikosti 2+kk o celkové ploše 50 m2 + 3 m2 balkon.

Byt se nachází ve zvýšeném 1. NP a tvoří ho samostatné, neprůchozí místnosti. Z chodby se vstupuje do koupelny s vanou, WC, umyvadlem a místem na pračku. Vedlejší místností je ložnice, v chodbě je dostatek místa a další úložné prostory nabízí komora. Hlavní místností je obývací pokoj s kuchyňským koutem s atypickým půdorysem, rohovým oknem a vstupem na balkon. Byt se prodává nezařízený a vymalovaný.

Součástí výměry bytu je také zabezpečená sklepní kóje v suterénu budovy o velikosti cca 2 m2. PENB budovy je C-úsporná. K bytu náleží také podíl na společných prostorech domu a parku před domem, spoluvlastnictví tohoto parku zajišťuje, že tato plocha nebude zastavěna a byt tak bude mít vždy výhled do zeleně. Před domem na konci ulice je přibližně 10 sdílených parkovacích míst, parkovací stání je také možné si v ulici a okolí pronajmout nebo koupit. Dům má bezbariérový přístup a výtah. Bydlí zde stálí obyvatelé, převážně rodiny s dětmi, páry či senioři. Ulice je slepá a končí vjezdem do garáží domu.

V okolí je v docházkové vzdálenosti několik obchodů s potravinami, drogerie, banka, cukrárna a několik restaurací. Zastávka MHD vzdálena přibližně 4 minuty chůze od bytu, stanice metra C Střížkov přibližně 12 minut chůze, nebo 2 minuty autobusem. OC Letňany je přibližně 6 minut autobusem. V dosahu je také rozsáhlý park Přátelství a cyklostezka, několik dětských hřišť, základní a mateřská škola, gymnázium a poliklinika Prosek.

Byt prodáváme bez realitní kanceláře a prosíme RK, aby nás nekontaktovaly. Jsme přímí majitelé a kupující tak neplatí provizi, právní poradenství spojené s prodejem je zajištěné a je v ceně.

Property Characteristics

Listing ID779096
Layout2+kk
Available from19/01/2024
Floor1
Building typeBrick
HeatingCentral
Užitná plocha50
Fully furnishedUnfurnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
RisksPrověřit »

Additional information

Balcony: 3 m²
Basement: 2 m²
MHD 5 minutes on foot
Wheelchair accessible
Lift

What you will find nearby

Public transportTerezínská
🚶 392 m (5 min)
Post officePraha 9
🚘 1,274 m (4 min)
ShopPotraviny-Večerka
🚶 235 m (3 min)
BankČeská spořitelna
🚘 1,056 m (4 min)
RestaurantNgon
🚶 816 m (10 min)
Pharmacy
🚘 1,150 m (3 min)
SchoolZŠ Spektrum
🚶 573 m (7 min)
KindergardenMŠ Novoborská
🚶 706 m (8 min)
Sports fieldTJ Střížkov
🚘 2,256 m (5 min)
Playground
🚶 155 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.