Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 55 m² without real estateRenneská třída, Brno - Štýřice, Jihomoravský Region

Renneská třída, Brno - Štýřice, Jihomoravský RegionPublic transport 1 minute of walking • Partially equipped • Cellar 2 m²
PriceCZK 5,390,000


Nabízím k prodeji velmi pěkný, investiční a světlý byt v cihlovém domě, s pravidelným výnosem, o dispozici 2+1+chodba+komora+spíž+sklepní kóje, nacházející se v blízkosti centra města, na Renneské třídě. Byt je dlouhodobě pronajímán s čistým měsíčním nájemným 14 500 Kč a ročním výnosem 174 000 Kč. Nájemní smlouva je na dobu určitou do 31.8.2023 s možností prodloužení. Jedná se o byt ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu bez výtahu (celkem 4. NP.) o celkové ploše 55 m2+sklepní kóje 2 m2. Jednotlivé pokoje jsou průchozí o ploše 15,5 m2, samostatná technická místnost 4 m2 (lze uschovat kočárek, kola, lyže atd.), spíž, kuchyň vybavená novou kuchyňskou linkou se sklo keramickou deskou, horkovzdušnou troubou, vestavěnou myčkou, digestoří a lednicí s mrazákem. V koupelně je rohová vana s umyvadlem a žebřinovým topením, WC s pod omítkovým splachovačem samostatně. Byt prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2014 (nové rozvody in. sítí, topení včetně kotle, plastových oken, dveří, kuchyně včetně spotřebičů, omítek, částečně podlah). V kuchyni, chodbě, koupelně a WC je položeno podlahové topení, v pokojích radiátory, okna jsou plastová. Byt disponuje vlastním kotlem na vytápění, bezpečnostními dveřmi s kováním a pětibodovým zámkem. Dům se nachází v klidné lokalitě v blízkosti DRFG arény, zastávky MHD a cyklostezky, pouze 4 minuty MHD na Hlavní nádraží města Brna. Cena je stanovena na základě znaleckého posudku na 98 000 Kč/m2, který zohledňuje celkový stav, cihlový dům, vysoké stropy, vzdálenost do centra a zejména celkovou rekonstrukci, včetně všech inženýrských sítí (rozvodů), nové koupelny, WC, kuchyňské linky a spotřebičů, při rychlém jednání možná sleva. Jsem majitel, neplatíte provizi RK. Vzkaz pro RK, NEVOLEJTE!!!

Property Characteristics

Listing ID771878
Layout2 bedroom
Available from21/03/2023
Floor2
Building typeBrick
HeatingElectric boiler
RisksPrověřit »
Užitná plocha55
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCE - Nehospodárná
ReconstructionComplete

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Basement: 2 m²
MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transport
🚶 123 m (1 min)
Post officeBrno 39
🚶 399 m (5 min)
ShopRašnerova pekárna
🚶 59 m (1 min)
BankČSOB
🚶 670 m (8 min)
RestaurantU Tesaře
🚶 109 m (1 min)
PharmacyDr. Max
🚶 577 m (7 min)
SchoolZákladní škola Bakalovo nábřeží
🚶 410 m (5 min)
KindergardenBrno, Kamenná 21
🚶 810 m (10 min)
Sports fieldJumpPark
🚶 398 m (5 min)
Playground
🚶 335 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.