Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale Studio • 55 m² bez realitkyKvětoslava Mašity, Všenory - Všenory, Středočeský Region

Květoslava Mašity, Všenory - Všenory, Středočeský RegionPublic transport less than a minute of walking • Partially equipped • Parking
PriceCZK 5,800,000


Poloha

Útulný byt se zajímavou dispozicí a vlastní předzahrádkou nacházející se v těsném sousedství Všenorského zámku. Poloha bytu vybízí k aktivnímu způsobu života. Množství lesů, blízkost řeky Berounky a horolezecké skály dělají místo vyhledávaným turistickým cílem. V docházkové vzdálenosti nalezneme základní a mateřskou školu, obecní úřad, sportovní wellness centrum a restauraci s bowlingem. Velkou výhodou je možnost využití vlakové zastávky Všenory, díky které se dostanete přímo linkou do centra Prahy za 30 minut.

Popis

Velkoryse řešený byt 1+kk o celkové výměře 56 m² nabízí netradiční bydlení v areálu bývalého pivovaru. Do bytu se vstupuje přes vlastní předzahrádku, která díky zastřešené terase vybízí k příjemnému posezení s dostatkem soukromí. Ze vstupní chodby naproti dveřím je umístěn plně vybavený kuchyňský kout, na který navazuje obývací prostor s jídelním stolem, samostatná prostorná šatna a koupelna s vanou. V chytře navrženém částečně odděleném zákoutí je vestavěná postel s výhledem do vlastní zahrady.

Vybavení

Součástí prodejní ceny je kuchyňská linka vč. lednice, varné desky, pečící trouby a digestoře. Vestavěná postel, úložné prostory a osvětlení. Byt má kvalitní plastová okna, dveře s obložkovými zárubněmi, plovoucí podlahy a zahradní pergolu. Ohřev vody a vytápění je zajištěno plynovým kotlem a radiátory. K nastěhování od 1. července.

Location

Cozy apartment with an interesting layout and its own front garden coming in the immediate vicinity of Všenorský chateau. The location of the apartment encourages an active lifestyle. forests, the proximity of the Berounka River and climbing rocks make the place a popular tourist destination. Within walking distance you will find a primary and kindergarten, municipal office, sports wellness center and a restaurant with bowling. The big advantage is the possibility of using the Všenory train station, thanks to which you can get directly to the center of Prague in 30 minutes.

Description

The generously designed 1+kk apartment with a total area of ​​56 sqm offers non-traditional living in the former brewery. The apartment is entered through its own front garden, which thanks to the covered terrace invites to a pleasant sitting with plenty of privacy. From the entrance hall opposite the door there is a fully equipped kitchenette, which is connected to the living area with dining table, separate spacious dressing room and bathroom with tub. The cleverly designed partially separated corner has a built-in bed overlooking its own garden.

Equipment

The sale price includes a kitchen incl. refrigerators, hobs, ovens and hoods. Built-in bed, storage space and lighting. The apartment has quality plastic windows, doors with facing frames, floating floors and a garden pergola. Water heating and heating is provided by a gas boiler and radiators. To move in from July the 1st.

Property Characteristics

Listing ID721756
LayoutStudio
Available from09/06/2022
Building typeBrick
ReconstructionComplete
Floor space55
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
EPCC
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace
MHD 1 minute on foot
Parking

What you will find nearby

Public transportVšenory, U Kácovských
\uD83D\uDEB6 78 m (1 min)
Post officeVšenory
\uD83D\uDE98 1,106 m (2 min)
Shop
\uD83D\uDEB6 329 m (4 min)
BankČeská spořitelna, a.s., pobočka Dobřichovice
\uD83D\uDE98 2,382 m (4 min)
RestaurantU Nádraží
\uD83D\uDE98 1,183 m (2 min)
Pharmacy
\uD83D\uDE98 2,343 m (4 min)
School
\uD83D\uDE98 2,221 m (3 min)
KindergardenDětské Centrum Hobík (školka, kroužky)
\uD83D\uDE98 1,993 m (4 min)
Sports fieldOlympia Welness
\uD83D\uDEB6 376 m (5 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 235 m (3 min)

How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.