Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+1 • 84 m² without real estateOblá, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský Region

Oblá, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský RegionPublic transport 4 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Parking
PriceCZK 7,950,000


Jako přímý majitel nabízím k prodeji nadstandardní zrekonstruovaný byt o dispozici 4+1, který je v domě po kompletní revitalizaci. K bytu náleží rozšířená zasklená lodžie a prostorný zděný sklep.

Celková užitná plocha je 94 m2, z toho samotný byt má 83 m2, lodžie 7,3 m2 a sklep 3,5 m2.

Velkou výhodou bytu je, že se nachází v posledním patře, takže neslyšíte dupat žádné sousedy nad vámi. Zrekonstruovaná a zateplená střecha zajistí teplotní komfort v létě i zimě. A bonusem je až překvapivě pěkný výhled.

Zásadní částí rekonstrukce bylo vybourání části dělící zdi mezi obývacím pokojem a kuchyní. Vznikl tak krásný vzdušný propojený prostor s barovým pultem. Kuchyňská linka je dělaná na míru, v moderním duchu, s vestavnými spotřebiči.

Dále v bytě byla udělaná nová plovoucí podlaha a troje posuvné dveře do pokojů. Byt nabízí velké množství úložného prostoru díky několika vestavěným skříním. Bytové jádro je zděné: V koupelně je vana, wc je oddělené.

Lodžie u bytu je kompletně zasklená a navíc rozšířená, tudíž nabízí velkorysí prostor 7,3 m2 a lze ji plnohodnotně využívat po celý rok.

Byt se nahází v žádané lokalitě s kompletní občanskou vybaveností, vše v docházkové vzdálenosti. Přímo za domem je mateřská školka, dětské hřiště, posilovna. V docházkové vzdálenosti supermarket Albert a lékárna. Další obchody a restaurace naleznete v nedalekém obchodním centru Campus Square. A kompletní lékařská péče v FN Bohunice.

Byt je vhodný jako rezidentní bydlení pro rodinu, která hledá něco více než jen standardní bydlení v panelovém domě. Lze jej však také zakoupit i z investičních důvodů. Lokalita je velmi žádaná pro ubytování studenty. Byt je možné po jednoduché úpravě dispozic obsadit až 7 lidmi za celkovou cenu nájmu přibližně 30.000 Kč/měsíc.

Jako bonus k bytu mohu přenechat právo užívat parkovací stání v garážích pod Albertem. Tato nabídka není již veřejná, čili jinak se k parkovacímu stání dostat nelze.

Kupní cena je konečná, neplatíte žádnou provizi RK! Jako majitel si vyhrazuji právo vybrat kupujícího dle přeložené nabídky.

PENB byl vyhotovený ještě před revitalizací domu. Nově po zateplení energetická náročnost odpovídá třídě B - velmi úsporná.

Property Characteristics

Listing ID693855
Layout4+1
Available from01/03/2022
Floor8
Building typePrefab concrete
RisksPrověřit »
Užitná plocha84
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCD - Méně úsporná

Additional information

Cellar
Parking
MHD 4 minutes on foot
Enclosed balcony
Lift

What you will find nearby

Public transport
🚶 370 m (4 min)
Post officeBrno 34
🚶 473 m (6 min)
ShopPotraviny U céčka
🚶 201 m (2 min)
BankMONETA Money Bank
🚘 1,936 m (4 min)
RestaurantLískovecká terasa
🚶 317 m (4 min)
PharmacyChytrá lékárna
🚶 274 m (3 min)
SchoolZákladní škola Kamínky
🚶 652 m (8 min)
KindergardenPoměnky
🚶 124 m (1 min)
Sports fieldHala Stolního Tenisu
🚶 298 m (4 min)
Playground
🚶 207 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.