Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 62 m² without real estateSedmokrásková, Ružinov - Trávniky, Bratislavský Region

Reserved
Sedmokrásková, Ružinov - Trávniky, Bratislavský RegionPublic transport 3 minutes of walking • Equipped • Lift • Parking • Cellar 2 m²
Monthly rent€600

+ Service charges€150
+ Refundable deposit€750


Ponúkam na prenájom výborne vybavený dvojizbový byt v krásnej lokalite Ružinova.

Byt je priestranný a moderne zariadený. Má kompletne vybavenú kuchyňu vrátane umývačky riadu. V obývačke je veľký televízor a rozkladacia sedačka. V chodbe sú vešiaky na bicykle alebo priestor pre iné dopravné prostriedky. Je orientovaný na východ, takže poobede v ňom nebýva teplo a jedno okno má aj na sever, čím sa dá výborne prevetrať.

Byt sa nachádza v novostavbe Mondrian hneď vedľa jazera Rohlík. Pár minút pešo sú športové areály Nevädzova (street workout, atletická dráha, tenisové kurty), obchodné centrum Retro (obchody, reštaurácie, pošta, banka) a park Andreja Hlinku (korčulovanie). Najbližšie zastávky sú Herlianska (14 minút do centra), Hraničná (8 minút na autobusovú stanicu) a DK Ružinov (16 minút na letisko). Ako rezident máte prístup k parkovisku pred budovou - miesta síce nie sú vyhradené pre jednotlivé byty, ale vždy sa tu dá zaparkovať.

Bývanie je vhodné pre pár alebo jednotlivca. Ak máte bábätko, je to skvelá lokalita na kočíkovanie. V byte nie je povolené fajčiť. V cene nájmu a poplatkov sú zahrnuté energie, internet a rezidenčné parkovanie. Okrem toho sa platí záloha vo výške mesačnej platby. Som majiteľ, takže žiadne provízie.

Experience life as a local in an authentic neighborhood of Ružinov.

This modern apartment has one bedroom with a double bed, fully-equipped kitchen with a dishwasher, spacious living room with a large TV and a pull-out sofa and an entrance hall with enough space for bikes or scooters. The windows face east and north so it doesn’t get too hot in the afternoon.

The neighborhood is popular among locals. It’s a few minutes walk to Nevädzova public sport grounds (street workout, running trail, tennis courts), Retro shopping mall (stores, restaurants, banks, post office) and Andrej Hlinka park (inline skating). The nearest public transport stops are Herlianska (14 minutes to the center), Hraničná (8 minutes to the bus station) and DK Ružinov (16 minutes to the airport). There’s a parking lot in front of the building which is accessible only to residents and always has free spots.

The apartment is suitable for a couple or an individual. If you have a baby, this is a great area for strolling. Smoking isn't allowed in the apartment. The price includes utilities, internet and residential parking. There’s also a deposit of 1 monthly payment. No commissions for real estate agencies.

Property Characteristics

Listing ID677512
Layout2 bedroom
Available from01/03/2023
Floor5
Building typePrefab concrete
HeatingCentral
Užitná plocha62
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
Age10 to 30 years
DesigneStandard

Additional information

Basement: 2 m²
Lift
Parking
MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportHerlianska
🚶 316 m (4 min)
Post officeBratislava 27
🚶 352 m (4 min)
ShopAstevia
🚶 315 m (4 min)
BankHome Credit
🚶 308 m (4 min)
RestaurantBufet & Jedáleň
🚶 289 m (3 min)
PharmacySedmokráska
🚶 65 m (1 min)
SchoolObchodná akadémia Nevädzová 3
🚶 208 m (3 min)
KindergardenMaterská škola Pivonková 9
🚶 316 m (4 min)
Sports fieldRetro Sport & Wellness
🚶 303 m (4 min)
Playground
🚶 261 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.