Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 49 m² without real estatePlickova, Prague - Háje

Plickova, Prague - HájePublic transport 4 minutes of walking • Partially equipped • Lift
PriceCZK 4,190,000


Přímí majitelé nabízí k prodeji moderní světlý byt 2kk u zeleně, kousek od metra C, o výměře 49m2 v 5. nadzemním podlaží ve zrekonstruovaném domě v ulici Plickova 23 v příjemné části Hájů na Praze 11. RK prosím nevolat.

Z chodby je vstup do koupelny a ložnice, která nabízí výhled do zeleně. Kuchyňský kout je propojen s obývacím pokojem, ze kterého se vstupuje na lodžii. Lodžie je po celé délce bytu, je zasklená, s možností zastínění a neblokovaným výhledem do zeleně.

Byt je po celkové rekonstrukci: Zděná koupelna, podlahy, nové elektro a datové rozvody. Luxusní lakované vestavěné skříně nabízí spoustu úložného prostoru. Kuchyňská linka byla vytvořena na míru a najdeme v ní vestavěné spotřebiče: myčka, pračka, mikrovlnná trouba, trouba, indukční deska pro rychlé vaření, digestoř, lednice, mrazák. V koupelně je umyvadlo na desce a velký sprchový kout. V chodbě je videozvonek. Vstupní dveře jsou bezpečnostní a v bytě je také čidlo požáru.

K bytu patří sklepní kóje. Pro cyklisty je v domě moderní kolárna včetně mycího boxu. V bytě se nekouřilo, nebyla v něm zvířata.

Byt je v družstevním vlastnictví. Hypotéku je možno ručit jinou nemovitostí.

Dům je zateplen, po celkové velmi zdařilé rekonstrukci společných prostor a elektrorozvodů. V domě je kamerový systém. 2 nové výtahy. Nákladní výtah oceníte nejen při stěhování. Vstup do domu je na scan prstu nebo na kartu. Rampa pro bezbariérový vstup je vhodná také pro kočárky. Před domem jsou krásně upravené předzahrádky. Dům disponuje retenčními nádržemi na vodu na automatické zalévání předzahrádek. Celkově je dům velmi dobře veden. V okolí je bezproblémové parkování, možnost hlídaného parkování před domem. Možnost vyložení a naložení auta hned před domem.

Metro C je cca 6 minut pěšky, bus Horčičkova 5 minut. V blízkosti Tesco Expres, Lidl. Restaurace, pizzerie. Lékaři, školka, škola. Dětská hřiště. Vodní nádrž a pláž Hostivař (možnost koupání) a Hostivařský lesopark cca 10 minut pěšky. Milíčovský háj 15 minut pěšky (miniZoo, koně). TJ Háje, Trampoline Academy, tenis, fotbal.

Přijďte se zamilovat!

We offer for sale a luxury apartment near the green, near the metro. 2 bedroom apartment with an area of 49 square meters on the 5th floor in a renovated 12 storey panel house in a nice part of Háje, street Plickova 23, Prague 11. Apartment layout: Living room + kitchen, hallway, bedroom, bathroom. The advantage is a large glazed loggia with the possibility of shading, facing west and unobstructed view of the green. Entrance to the loggia from the living room. Flat is after complete renovation: New floors, electrical and data wiring, brick bathroom. Luxurious lacquered built-in wardrobes. Custom kitchen: Built-in appliances: dishwasher, washing machine, microwave, oven, induction hob, hood, fridge, freezer. Fire sensor. The bathroom has a luxury sink and a large shower corner. In the hall is a video bell, entrance door is security door. The apartment includes a cellar. Available bike room including washing box.

The flat was no smoking, no animals.

The apartment is in cooperative ownership (družstevní). Mortgage can be guaranteed by another property. Real estate transfer tax not to be paid.

The house is insulated, after a complete renovation of common areas and wiring. The house has a camera system. 2 new elevators, 1 large. Entrance on finger scan or card. Ramp for wheelchair / stroller access. The house has water retention tanks for automatic watering of front gardens. Overall, the house is very well kept.

In the vicinity seamless parking, guarded parking in front of the house. The possibility of unloading and loading the car right outside the house.

Metro Haje is about 6 minutes walk, bus Horcickova 5 minutes. Near Tesco Expres, Lidl. Restaurant, pizzeria, bars. Doctors, preschool, school. Playgrounds. Water reservoir and beach Hostivař (possibility of swimming) and Hostivař forest park about 10 minutes walk. Milíčovský forest 15 minutes on foot (miniZoo). TJ Haje, Trampoline Academy, tennis. The appartment is close to business center V Parku (Chodov).

Come to fall in love! We speak English, French and Czech.

Property Characteristics

Listing ID596051
Layout2+kk
Available from05/01/2021
Floor5
Building typePrefab concrete
HeatingDistance
Užitná plocha49
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipCooperative
EPCE - Nehospodárná
DesigneLuxurious

Additional information

Balcony
Lift
Enclosed balcony
MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transport
\uD83D\uDEB6 353 m (4 min)
Post officePraha 419
\uD83D\uDEB6 450 m (5 min)
ShopTesco expres
\uD83D\uDEB6 239 m (3 min)
BankFio, Praha Opatovská
\uD83D\uDEB6 516 m (6 min)
RestaurantKozlovna U Soudku
\uD83D\uDEB6 232 m (3 min)
PharmacyDr. Max - Háje
\uD83D\uDEB6 520 m (6 min)
SchoolZŠ Mendelova
\uD83D\uDEB6 205 m (2 min)
Kindergarden
\uD83D\uDEB6 380 m (5 min)
Sports field
\uD83D\uDEB6 258 m (3 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 217 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.