Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Rent flat 2+kk • 53 m² bez realitky

Heřmanova, Prague - HolešovicePublic transport 1 minute of walking • Partially equipped • Lift • Parking • Cellar

Monthly rentCZK 21,000

Basic rentCZK 13,700
Utility feesCZK 7,300
Refundable security depositCZK 25,000

Pronajmu v centru Prahy byt v horní části Heřmanově ulici, u Štrossmayerova náměstí, částečně zařízený, světlý ,ve zděném kompletně zrekonstruovaném domě s výtahem, Heřmanova ulice Praha 7, 53 m2 2+k.k.

Měsíční nájem 13.700 Kč + 7.300 Kč veškeré poplatky. Vratná kauce 25.000 Kč, jednáte přímo s majitelem. Nájemci je zajištěno bezproblémové užívání bytu s kompletním servisem.

Byt 53 m2 ve třetím patře (4té podlaží), dům má 6 pater. Výtah u vchodu do bytu, má 2 neprůchozí pokoje a kuchyň v předsíni s novou podlahou, obývací pokoj, šedá rozkládací sedačka, bílá nábytková stěna, osvětlení. Ložnice dvojlůžko, skříň, kuchyň kompletně vybavená kuchyňská linka s nádobím a příbory, lednice s mrazákem, elektrický sporák, proud třífázový 3X 240 V. Samostatné WC. Nová koupelna, sprchový kout, pračka. Dálková teplá voda, dálkové ústřední topeni. Dům i byt po kompletní rekonstrukci, nová elektrická instalace, komplet nové bílé omítky, dřevěná okna, voda i kanalizace v plastu, zcela nový výtah, včetně střechy. Rychlý internet UPC. Vlastní uzamykatelný box ve sklepě 4m2 na kolo. V ceně nájmu je i komplexní pojištění bytu a samostatné pojištění domu.

Dáváme přednost nájemcům bez dětí, bez zvířat, a nekuřáci. V okolí veškeré obchody včetně nově otevřeného obchodního domu Stromovka. Vedle mléčný bar, kavárna OukyDouky a malý parčík na Řezáčově Náměstí. Park Stromovka již 550 metrů od bytu. Na tramvaj jedna minuta pěšky. Číslo 1, 6, 8, 12, 17, 25, 26, Štrossmayerovo Náměstí nebo Veletržní Palác, metro C Vltavská 3-4 minuty pěšky.

Nemám zájem o Realitky, Realitní Makléře. Děkuji Josef

Property Characteristics

Listing ID587424
Layout2+kk
Avaliable from11/1/2021
Floor4
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
ReconstructionComplete
Floor space53
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCD
HeatingCentral
DesigneStandard

Additional information

Cellar
Lift
Parking
MHD 1 minute on foot

What you will find nearby