Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 6+kk • 345 m² bez realitkyDobruška - Křovice, Královéhradecký Region

Dobruška - Křovice, Královéhradecký RegionPartially equipped • Garage
PriceCZK 4,200,000


Dovolujeme si Vám nabídnout velkou zemědělskou usedlost s obytným domem (r. 1940) a krásnou vzrostlou zahradou v obci Křovice. Jednou z předností je propojení života v naprostém klidu a soukromí a blízké sousedství historického města Dobrušky (kde je veškerá občanská vybavenost, dům je 15 minut chůze od náměstí v Dobrušce).

Dispozice obytného domu (vily) tvoří velká kuchyň s kachlovými kamny společně se třemi pokoji s krásným výhledem, dvě předsíně a velká spíž. V patře jsou potom tři další pokoje, předsíň, velká půda (s možností další vestavby). Příslušenství tvoří koupelna a splachovací WC. Celý dům je podsklepen (hluboké sklepy, pec). Užitná plocha „vily“ činí 345m2, z toho obytná plocha je 162m2. Objekt je napojen na veřejnou vodovodní, elektrickou a plynovodní síť. Vytápění je plyn. přímotopy WAV a akumulačními kamny, TUV je zajištěna plynovým průtokovým ohřívačem. Usedlost dále tvoří velká prádelna, chlévy a další hospodářské objekty.

Nemovitost je v původním stavu vhodná i k podnikání. Celý objekt je obklopen velkou zahradou se vzrostlými stromy (ořešáky, jehličnany) a ze zadní části domu ovocným sadem. Celková výměra nezastavěných pozemků činí cca 3000 m2.

Property Characteristics

Listing ID584025
Layout6+kk
Available from01/01/2020
ConditionWrong
EPCG
HeatingOther
Floor space345
Fully furnishedPartly
Plot space3,000
Building typeOther
AgeOver 50 years
WaterFrom a public source

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony
Garage

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.