Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 60 m² bez realitkyKupkova, Prague - Kolovraty

Kupkova, Prague - KolovratyEquipped • Garage
PriceCZK 3,950,000


Nabízíme k prodeji byt 2+kk s balkonem v Praze 10, městská část Praha-Kolovraty, ulice Kupkova. Jedná se o slunný byt s balkónem orientovaný na jihozápad o celkové podlahové výměře 60 m2 + balkón 5 m2, v 3. nadzemním podlaží bytového domu bez výtahu dokončeného v r. 2007. Byt se nachází ve velmi příjemné a klidné lokalitě na kraji obce s pěkným výhledem a možností vycházek do přírody. Dispozičně rozdělen na dva pokoje, z obou pokojů je přístup na balkón. Obývací pokoj s kuchyňským koutem má rozlohu 38 m2, ložnice 13 m2. Koupelna je vybavena sprchovým koutem a zahrnuje také toaletu. Zbylými místnostmi jsou samostatná předsíň a komora, ve které se nachází plynový kotel na vytápění bytu a ohřev teplé vody. Byt je plně vybaven a nad rámec výše uvedené rozlohy bytu je v ceně bytu také sklepní kóje (cca 3 m2) a parkovací místo ve společné podzemní garáži.

V obci se nachází veškerá občanská vybavenost jako je lékař, škola, školka, obchody, pošta a restaurace. Autobusová zastávka se nachází cca 100 m od domu (přímé spojení na metro C Háje), vlaková zastávka je 600 m od domu. Vlak ve špičce odjíždí čtyřikrát za hodinu směr Praha Hlavní nádraží (cca 23 minut jízdy).

Autem se dostanete za dobrého provozu po dálnici D1 na Budějovickou za 20 min, do centra Prahy za cca 30 minut. K nastěhování po domluvě.

Property Characteristics

Listing ID579816
Layout2+kk
Available from01/01/2020
Floor3
Building typeBrick
Age10 to 30 years
DesigneStandard
Floor space60
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCD
HeatingGas boiler

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony
Garage

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.