Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 80 m² bez realitkyLindleyova, Prague - Dejvice

Lindleyova, Prague - DejvicePartially equipped • Lift • Garage
Monthly rentCZK 26,500

+ Poplatky za službyCZK 3,000


Mobil majitel:737224388. Nabízím k pronájmu slunný byt 3+kk s dvěma balkony, garážovým stáním a velkým sklepem (zahrnuto již v ceně nájmu) ve velice klidném a architektonicky zajímavém italském rezidenčním projektu, hodně zeleně a krásná příroda - přímo u přírodní rezervace Tichá Šárka a nedaleko rozsáhlého parku Stromovka. Vynikající dostupnost do centra Prahy a na letiště.

Byt má podlahovou plochu 80m2 + balkon 19m2 (francouzská okna z obýváku i druhého pokoje) + menší balkon 2m2 v kuchyni. Byt má 2 TOALETY (v koupelně + v samostatné místnosti). Byt je světlý a vzdušný.

Vybavení - kompletně vybavená kuchyně (indukční deska, digestoř, vestavěný sporák a myčka, lednice vč.velkého mrazáku, mikrovlnná trouba), dále možné využít AEG set - pračka + sušička, videotelefon, v předsíni botník se šatní skříní, v ložnici vestavěná šatní skříň, osvětlení. Podlahy - dřevěné + dlažby, okna - dřevěná eurookna s mikroventilací.

K bytu náleží velký SKLEP 12m2 a garážové stání (vrata na dálkové ovládání) - vchod do sklepa je přímo z garážového stání a přímo u výtahu (velmi praktické!!).

Dostupnost - přímo u tramvajové zastávky, 2 stanice od metra Dejvická. V bezprostředním okolí hypermarket, sportovní zařízení, restaurace … International school of Prague, školy/školky.

Byt volný ihned k nastěhování. Vratná kauce dle dohody.

Property Characteristics

Listing ID579604
Layout3+kk
Available from21/10/2019
Floor2
Building typeBrick
Age10 to 30 years
ReconstructionComplete
Floor space80
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC
HeatingDistance

Additional information

Balcony
Garage
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.