Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2 bedroom • 56 m² bez realitkyEdisonova, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský Region

Edisonova, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský Region
PriceCZK 1,290,000


Nabízíme k prodeji družstevní byt 2+1 (56 m2) v Ostravě – Hrabůvce. Je situován v tříposchoďovém domě na druhém podlaží, přímo u Městského úřadu Jih. Dům je po celkové revitalizaci, je zateplený, má nové malby na chodbách, nové stoupačky, trubky v plastu, hydroizolaci, novou střechu a nové balkony. K bytu přísluší nový, zděný, velký sklep (až 9m2), zabezpečený ocelovými dveřmi a mřížemi, plus bramborový sklep.

Byt je zrekonstruován a chráněn bezpečnostními dveřmi Sherlock. Elektrické rozvody jsou v mědi. Dále jsou zde úplně nové omítky i bílé malby, nová plovoucí podlaha, s níž jsou barevně sladěny nově osazené dveře a kompletně zrekonstruovaná koupelna s LED svítidly. Kolem domu je hodně zeleně, stromy, zahrada a pískoviště. Školka je vzdálena cca 50 m, tramvajová zastávka (ÚMOb Jih) cca 50 m, trafika cca 20 m. Je zde bezproblémové parkováni přímo naproti domu na monitorovaném parkovišti. Byt je připraven ihned k nastěhování, s možností přihlášení k trvalému pobytu. Budova nemá energetický štítek, z toho důvodu uvádíme třídu G. Přijďte se podívat, jste vítáni.

Property Characteristics

Listing ID575983
Layout2 bedroom
Available from24/09/2019
Floor2
Building typeBrick
Age10 to 30 years
ReconstructionComplete
Floor space56
Fully furnishedUnfurnished
ConditionVery good
OwnershipCooperative
EPCG
HeatingCentral
DesigneStandard

Additional information

Balcony

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.