Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • Small studio

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Small studio • 40 m² bez realitkyBraunerova, Prague - Libeň

Reserved
Braunerova, Prague - LibeňPartially equipped
Monthly rentCZK 11,500

+ Poplatky za službyCZK 3,500
+ Vratná kauceCZK 23,000


Nabizim byt v novostavbě v ulici Braunerova  - Praha 8, o celkové podlahové ploše 40,7 m2, který se nachází ve zvýšeném přízemí klidné ulice. Byt se nabízí částečně zařízený. Nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči - lednice + mrázák, myčka, elektrická trouba, indukční deska a mikrovlná trouba. Topení a teplá voda plynový kotel. V chodbě nová vestavná skříň + skříň a komoda. Koupelna s vanou, samostatné WC. Byt ma k dispozici 2 parkovací místa v parkovacím zakladači. Velmi dobrá dopravni dostupnost do centra z tramvajové stanice Vosmíkových cca 4 min tram. na metro B  Palmovka nebo opačný směr cca tram. 7 min. metro C  Kobylisy. Poblíž známý park Koráb. V okolí veškerá občanská vybavenost. Nájemní smlouva se uzavírá na dobu určitou maximálně na 1 rok, s tím, že v případě zájmu obou stran se poté pronájem prodlouží. Bez domácích zvířat.

Cena měsíčního pronájmu 11 500 Kč + záloha na služby 3 500 Kč . Elektrika , plyn v režii majitele. Internet si nájemce zařídí sám. Vratná kauce činní 2 měsíční nájmy.

Property Characteristics

Listing ID575090
LayoutSmall studio
Available from15/10/2019
OwnershipPersonal
Floor space40
Fully furnishedPartly
Floor1
Building typePrefab concrete

Additional information

New-build

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.