Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 70 m² bez realitkyEstonská, Kladno - Kročehlavy, Středočeský Region

Estonská, Kladno - Kročehlavy, Středočeský RegionPartially equipped • Lift
PriceCZK 3,500,000


Majitel nabízí k prodeji světlý byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 o celkové ploše 70 m2 v Estonské ulici v klidné lokalitě v sousedství lesa. Jedná se o byt v 10. patře (z 12) panelového domu po rekonstrukci a zateplení. Byt má zděné jádro, nové rozvody a odpady, plastová okna s žaluziemi, 2 nové radiátory, extra vnitřní zateplení dětského pokoje (instalované před zateplením celého domu). Byt se skládá z prostorné předsíně, kuchyně, obýv. pokoje, ložnice s vestavěnou šatní skříní, dětského pokoje a koupelny. Z obýv. pokoje do kuchyně je zvětšený vstup, podél kuchyně a obývacího pokoje je balkón s orientací na jihovýchod. V předsíni je vchod do koupelny se sprchovým koutem, připojením pro pračku a WC. Na podlaze v předsíni, koupelně a kuchyni je dlažba, v obývacím pokoji plovoucí podlaha, jinde koberce. Před vstupem do bytu je uzavřené zádveří společné se sousedním bytem. Součástí bytu je sklepní kóje v suterénu domu. K dispozici jsou 2 výtahy. Dům je po rekonstrukci (zateplení, výměna rozvodů a výtahů, nová dlažba a zábradlí balkonů), celkově ve velmi dobrém stavu. Energetická náročnost budovy – třída C - úsporná. Dálkový vodovod, ústřední dálkové topení, kanalizace, plyn, elektřina, v domě jsou dostupné služby UPC.

V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost: 3 mateřské školky, 2 základní školy, dětský lékař, OC Oáza, obchody Albert, Penny, Billa. Zastávky linek autobusů do Prahy (300, 330, 399) cca 5 min. od domu.

Byt je volný k nastěhování.

Právní servis v ceně nemovitosti.

Žádám realitní makléře, aby mě nekontaktovali.

Property Characteristics

Listing ID574612
Layout3+1
Available from30/12/2019
Floor10
Building typePrefab concrete
HeatingDistance
DesigneStandard
Floor space70
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC
ReconstructionBathroom unit

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony
Lift

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.