Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+kk • 70 m² bez realitkyNa Výšině, Havlíčkův Brod, Vysočina Region

Na Výšině, Havlíčkův Brod, Vysočina RegionEquipped
Monthly rentCZK 9,000

+ Poplatky za službyCZK 3,000
+ Vratná kauceCZK 12,000


Popis: Moderně zažízený byt v novostavbě v atraktivní lokalitě Na Výšině. Byt má obytnou kuchyni s vestavěnými spotřebiči, jídelním prostorem. Ložnice s oknem do klidné vedlejší ulice, světlý prostorný obývací pokoj. Prostorná koupelna s vanou, WC separátně, dostatečný skladovací prostor v chodbě (vestavěné skříně). Byt je vytápěn ústředně podlahovým topením (možnost regulace teploty v každé místnosti).Ohřev vody - elektrický bojler. V bytě veškeré kabelové rozvody - internet, kabelová televize. K bytu náleží sklep. Veškerá občanská vybavenost v místě, 100m MHD, nedaleko městský park s unikátní kaskádou vodních ploch.

Description: Modern furnished apartment in a new building in an attractive location Na Výšině. The apartment has a living kitchen with appliances, dining area. Bedroom with window to quiet side street, bright spacious living room. Spacious bathroom with bathtub, separate toilet, sufficient storage space in the hallway (built-in wardrobes). The apartment is heated centrally by floor heating (the possibility of temperature control in each room). Water heating - electric boiler. The apartment has all cable - internet, cable TV. The apartment has a cellar. All civic amenities in place, 100m by public transport, near the city park with a unique cascade of water areas.

Property Characteristics

Listing ID574470
Layout3+kk
Available from15/09/2019
OwnershipPersonal
EPCC
Floor space70
Fully furnishedFully furnished
Floor1
Building typeBrick

Additional information

New-build

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.