Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent Studio • 39 m² bez realitkyJana Masaryka, Nový Hradec Králové, Královéhradecký Region

Jana Masaryka, Nový Hradec Králové, Královéhradecký RegionEquipped
Monthly rentCZK 9,900

+ Poplatky za službyCZK 2,000


Slunný, zcela nový byt s dispozicí 1+kk a podlahovou plochou 39 m2, umístěný v 3. nadzemním podlaží novostavby Medium Park z roku 2018 v těsné blízkosti OC Futurum a MHD. K bytu náleží balkon o velikosti 3m2 , prostorná sklepní kóje také ve 3. NP o velikosti 4,5 m2 a parkovací stání pro automobil v garážích domu. V domě je výtah, byt je situován na jih s výhledem na sportoviště, což zaručuje naprosté soukromí.

Byt tvoří prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, chodba se šatní skříní a koupelna s vanou a sprchou. V celém bytě je plovoucí podlaha, v koupelně je dlažba.

Vybavení tvoří zcela nové spotřebiče: pračka, 4K TV, indukční varná deska, vestavná lednice, vestavná mikrovlnná trouba, vestavná horkovzdušná trouba s grilem a rychlovarná konvice. K dispozici je také jídelní stůl, 2 křesla a rozkládací pohovka. Ve všech oknech jsou žaluzie, jedno okno je vybaveno sítí proti hmyzu.

K dispozici je internet s rychlostí max. 100/100 Mbit/s. (Připojení optickým vláknem.) a internetová televize (dle nabídky Magna Link).

Ideální pro 1-2 studenty nebo mladý pár.

Byt je k dispozici ihned.

Property Characteristics

Listing ID571180
LayoutStudio
Available from16/08/2019
OwnershipPersonal
EPCA
Floor space39
Fully furnishedFully furnished
Floor3
Building typeBrick

Additional information

Balcony
New-build

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.