Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 4+1 • 124 m² bez realitkyLísková, Těrlicko - Hradiště pod Babí horou, Moravskoslezský Region

Lísková, Těrlicko - Hradiště pod Babí horou, Moravskoslezský Region
PriceCZK 4,799,000


Prodám precizně řešenou novostavbu ve formě bungalovu v energeticky úsporném standardu 4+kk o ploše 124 m2. Bungalov se nachází v Hradišti pod Babí horou a je umístěn na slunném jižním svahu s výhledem na Beskydy. Jedná se o zcela nový dům s pozemkem o rozloze 1272 m2.

Po vstupu do domu Vás okouzlí prostorné zádveří, vedle prostorného obývacího pokoje s kuchyní jsou zde další 3 obývatelné pokoje, a samozřejmostí je také předsíň technická místnost, koupelna s vanou i sprchovacím koutem, 2 samostatná WC, 2 šatny, půda a 2 terasy s přístupem do zahrady. V obývací části také možnost umístění krbu s připojením na již připravený komín. K aktivnímu využití jako úložné prostory jsou také plně připraveny půdní prostory. Vnitřní vybavení splňuje moderní standardy, dotvoření celkového designu interiéru přenecháme ovšem Vám.

Střecha domu je pokryta pálenými keramickými taškami Tondach se zárukou 33 let. Dům je postaven ze systému Thermoblock na izolační základové desce s podlahovým vodním vytápěním po celé ploše domu. Okna mají 6 komorové rámy osazené trojsklem, venkovní plochy jsou pokryty zámkovou dlažbou a okrasnou zelení. K domu náleží prostorné parkovací stání pro 3 auta s možností zastřešení. Vnitřní vybavení splňuje moderní kvalitní standardy, design interiéru si ale můžete sami vybrat. Prodej není přes žádnou RK! Dům bez nesmyslné provize RK!

Uvedená cena je za kompletně dokončený dům.

Property Characteristics

Listing ID564929
Layout4+1
Available from30/09/2019
Floor1
Building typeOther
Floor space124
Fully furnishedUnfurnished
Plot space1,272
OwnershipPersonal
EPCB

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace
New-build

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.