Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 57 m² bez realitkyPod dvorem, Prague - Veleslavín

Pod dvorem, Prague - VeleslavínPartially equipped • Lift • Garage
PriceCZK 5,980,000


Nebytový prostor s dispozicí 2+kk a užitnou plochou 57 m2 se nachází v moderní zástavbě bytových domů v ulici Pod Dvorem, v městské části Praha - Veleslavín. Jenodnotka byla kolaudována v roce 2014. Ideální reprezentativní adresa a místo Vašeho sídla podnikání, alternativně možno využít k bydlení či investice pro pronajímání. Z kupní ceny možnost odpočtu 21% DPH.

K jednotce náleží prostorná terasa, která navazuje na menší předzahrádku - vstup přímo z bytu. K dispozici je také vlastní parkovací stání v rámci garáže uvnitř budovy, které je již zahrnuto v kupní ceně. Součástí bytu jsou i 2 sklepy.

Je proveden rozvod STA a internetu. Úklid společných prostor zajišťuje úklidová a správcovská společnost. Vytápění a ohřev vody jsou zajištěné dálkově.

Spojení s centrem zajišťuje ulice Evropská, trasa metra „A“ se nachází jen 300 m od budovy, zastávky autobusové a tramvajové dopravy 200 m. V dosahu 15 min jízdy autem je také letiště Ruzyně. V sousedství nové prestižní administrativní budovy AFI Vokovice, nebo vznikající obchodní centrum Bořislavka.

Pro volnočasové aktivity poblíž chráněná oblast Šárecké údolí, přírodní koupaliště Džbán, sportovní areály Vokovice. Samozřejmě občanská vybavenost: školy (International school - Nebušice), nákupní středisko, polikliniky, Canadian Medical center, lékárna, pošta, čerpací stanice, autosalony.

Dostatečně reprezentativní část Prahy. Klidné místo plné zeleně, originální architektura a příjemné prostředí jsou předpoklady pro Váš spokojený soukromý i profesní život.

Property Characteristics

Listing ID563857
Layout2+kk
Available from01/12/2019
OwnershipPersonal
EPCB
HeatingDistance
Floor space57
Fully furnishedPartly
Floor1
Building typeOther
AgeUp to 10 years
DesigneLuxurious

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace
Lift
Front garden 19 m²
New-build
Garage

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.