Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 52 m² bez realitkyBakalovo nábřeží, Brno - Štýřice, Jihomoravský Region

Bakalovo nábřeží, Brno - Štýřice, Jihomoravský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 16,000

+ Poplatky za službyCZK 3,000
+ Vratná kauceCZK 32,000


Byt je ve 3. podlazi v klidném prostředí s výhledem na park a řeku. Jedná se o dvoupokojový byt se šatnou a balkonem. Dům je po rekonstrukci, cihlový s novými okny a výtahem. Byt je po kompletni rekonstrukci interieru, nova koupelna, kuchyne vcetne spotrebicu, podlahy a je idealní pro dvě osoby. Prosím, žádná zvířátka. Parkování možné ve dvoře. Byt je v idealni lokalite, je u zastávek tramvají a poblíž středu města. K nastehovani ihned.

The apartment is situated on the 3rd floor with a view of the park and river. Includes open floor plan kitchen and living room plus1 bedroom, 1 bathroom, walk-in closet, build in closet, and balcony. The building was recently remodeled with new windows and elevator. Unit underwent full reconstruction, new bathroom, kitchen brand new appliances and floors and is an ideal fit for 2 people (no pets, please). Parking is available in the courtyard. Short walk to many tram and bus lines or a 10-minute walk to city center. Apartment is move in ready.

Property Characteristics

Listing ID558656
Layout2+kk
Available from01/06/2019
OwnershipPersonal
Floor space52
Fully furnishedPartly
Floor3
Building typeBrick

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.