Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Show all listings

Flat for sale 5+kk • 154 m² bez realitkyKarlinská, Liberec - Karlinky, Liberecký Region

Karlinská, Liberec - Karlinky, Liberecký RegionPartially equipped
PriceCZK 5,490,000


Prodáváme slunečný byt 5+kk ve 2. nadzemním podlaží nově postaveného rodinného domu se třemi bytovými jednotkami v krásné a klidné lokalitě Liberce s výhledem na Ještěd.

Celková velikost bytu včetně kumbálu přístupného z parkoviště a kryté dřevěné terasy je 154 m2, samotný byt má pak plochu necelých 132 m2. Součástí ceny bytu je i vlastní zahrada o rozloze 223 m2 a 2 parkovací stání na společném pozemku uzavřeném vjezdovou bránou s elektrickým pohonem. Celková výměra tohoto společného pozemku okolo domu je pak 1200 m2. V bytě jsou plastová okna, kvalitní dveře, vinylová a dlážděná podlaha, velmi vkusně zařízená koupelna s vanou, sprchovým koutem a bidetem, v samostatné místnosti je pak umístěno WC. Byt je ve dvou výškových úrovních, dva pokoje jsou umístěny v nižší poloze, kdy k nim vede cesta po dřevěném schodišti. Součástí je taktéž kuchyňská linka s protiotiskovou úpravou z materiálů značky EGGER vč. kvalitního kování s dorazy. Kuchyňská linka je opatřena vyšší řadou vestavných spotřebičů značky Gorenje (myčka, mikrovlnná trouba, horkovzdušná trouba, chladnička s mrazničkou, sklokeramická deska, digestoř). Z obývacího pokoje je přístup na prostornou dřevěnou terasu s výhledem na Ještěd.

Dům je napojen na vlastní čističku odpadních vod. Každý byt má pak svůj vlastní plynový kondenzační kotel (vč. ohřevu vody), elektroměr a vodoměr. Na zahradě je k dispozici vývod vody s vlastním vodoměrem na společnou vodu k zalévání zahrady apod. V bytě je k dispozici běžný anténní rozvod na TV a kabelový internet od společnosti Telefonica O2 (umožňuje i příjem O2 TV).

Nově postavený dům na původních základech stojí ve velmi klidné části Liberce v sousedství zahrad a rekreačních domků, a přitom se snadným dojezdem na dálnici R10 nebo do centra města (5 minut). Blízkost lesa a téměř žádný provoz láká k různým rekreačním aktivitám, kolo, pěší turistika apod. Dům se zahradou a krásným okolím je vhodný pro každého, kdo hledá zázemí velkého města s kulturním, sportovním i nákupním vyžitím, ale zároveň bydlí v těsném sepětí s přírodou.

Upozorňujeme, že z důvodu ochrany zdraví obyvatel domu jsou všechny byty i terasy nekuřácké.

V případě zájmu Vám s radostí povíme více informací a poskytneme osobní prohlídku bytu (tel.: 776 831 640).

Jsme přímými majiteli domu, k prodeji nevyužíváme žádnou realitní kancelář. Realitní makléře proto prosíme, aby nevolali, neb budou rychle odbyti. :)

Property Characteristics

Listing ID556218
Layout5+kk
Floor2
Building typeBrick
Floor space154
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCB

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace
New-build

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.