Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 52 m² bez realitkyPoděbradská, Prague - Hloubětín

Reserved
Poděbradská, Prague - HloubětínEquipped
Monthly rentCZK 14,000

+ Poplatky za službyCZK 4,600
+ Vratná kauceCZK 25,000


Nabízím k pronájmu světlý byt 2+1 (52 m2) po kompletní rekonstrukci se dvěma balkóny (každý 4,5m2 - nezapočítáváno do uvedené výměry bytu). Obývací pokoj se vstupem na balkón s výhledem do zeleně a el. přípojkou připravenou na nejen letní grilování - orientace severo-západ. Ložníce s vestavěnou skříní. Kuchyň s vestavěnými spotřebiči a kamennou pracovní deskou, vstup na druhý balkón. Koupelna s vanou, WC a vyhřívanou podlahou. V bytě je kombinace podlahových krytin - plouvoucí podlaha a dlažba. K bytu náleží sklep cca 3,5 m2. V r. 2018 proběhlo zateplení domu. Byt se nachází v klidné části Hloubětína, je orientován na sever, východ a západ.

Veškerá občanská vybavenost je v bezprostředním okolí – 3x supermarket Kaufland 300 m, Penny Market 450m a Lidl 600m. Lékárna, obchodní centrum 600 m. Dobrá dostupnost do centra - metro B Hloubětín 500m. Tramvajová zastávka 100m od domu. Veřejně přístupné sportoviště s 200m tartanovým oválem. Možnost placeného parkoviště 250m od domu.

Property Characteristics

Listing ID551235
Layout2 bedroom
Floor4
Building typeBrick
Floor space52
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.