Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 23 m² bez realitkyPřístavní, Prague - Holešovice

Přístavní, Prague - Holešovice
Monthly rentCZK 9,990

+ Poplatky za službyCZK 1,290
+ Vratná kauceCZK 15,000


Velmi hezký a útulný byt 1+kk 23 m2 v moderním industriálním stylu. Klidné bydlení v suterénu prvorepublikového funkcionalistického domu v ulici Přístavní 25, Praha 7-Holešovice.

Byt je po celkové rekonstrukci - je zde dřevěná podlaha kombinovaná s dlažbou, nové okno, rozvody, koupelna se sprchovým koutem a WC, kuchyňská linka.

Byt je k pronájmu ihned. Hledáme pouze dlouhodobého nájemce - 1 osobu, nekuřáka, bez zvířat. První smlouva je na dobu určitou na 1 rok. Poplatky (teplo, teplá voda, studená voda, osvětlení, úklid domu, odvoz odpadků) pro 1 osobu činí 1.290 Kč/měs. Pro 2 osoby činí nájemné 10.990 Kč + služby 1.580 Kč/měsíc. Elektřina a příp.internet se hradí zvlášť.

Kauce je ve výši 15.000 Kč.

Jedná se o nabídku od přímého majitele, tedy bez provize. RK nevolejte.

Dům je po celkové rekonstrukci, má jenom 14 bytů a na každém patře jsou pouze dva byty. Velice slušní nájemníci. Klidná a rodinná atmosféra.

Velmi dobrá dopravní dostupnost. Ve vzdálenosti 100 m jsou tramvajové zastávky U Průhonu, Dělnická a Maniny, kde jezdí linky 1,3,5,10,12,15,25 a 54. Na metro B Palmovka, metro C Vltavská i metro C Nádraží Holešovice jsou to 2 zastávky tramvají. Dobré parkování pro rezidenty. Hned vedle divadla La Fabrika, nedaleko DOX, SaSaZu apod.

V případě Vašeho vážného zájmu napište, prosím, bližší informace o sobě, ideálně připojte reference z Vašeho předchozího nájmu, telefonické spojení, odkazy na sociální sítě FB, Linkedin apod.

Property Characteristics

Listing ID548171
LayoutStudio
OwnershipPersonal
Floor space23
Fully furnishedUnfurnished
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.