Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 61 m² bez realitkyZa Vokovickou Vozovnou, Prague - Veleslavín

Za Vokovickou Vozovnou, Prague - VeleslavínPartially equipped
Monthly rentCZK 14,000

+ Poplatky za službyCZK 3,200
+ Vratná kauceCZK 14,000


Přímý majitel nabízí k pronájmu byt 2+1. Byt se nachází v 2.NP, plocha bytu činí 61,4 m2 (2 samostatné neprůchozí pokoje (17 m2 a 24 m2) přístupné z chodby bytu, samostatná koupelna, kuchyň a samostatné WC), z kuchyně je vstup na balkón a do spíže. V bytě je nová kuchyňská linka (sklokeramická varná deska, el. trouba, myčka nádobí).

Pokoje jsou částečně vybavené (manželská postel, rozkládací pohovka, dle dohody možno doplnit) Nájemné 14.000,-Kč/měsíc + záloha na služby ve výši cca. 1.500,- Kč/měsíc (pro 2 osoby) + záloha na elektřinu přibližně 1.700,-Kč/měsíc (akumulační kamna a bojler na ohřev teplé vody). Dodávka elektřiny bude převedena na nájemce. V bytě internet od poskytovatele Pe3ny.net, v současné době zdarma. Dům je čistý a tichý, v klidné lokalitě blízko Libockého rybníka, Divoké Šárky a obory Hvězda, snadno dostupný tramvají i busem (TRAM 20, 26, zastávka Vokovická vozovna), metro Veleslavín (5 min.), Petřiny (10 min.), letiště Václava Havla (BUS 191, 119, 20 min,). Dům je zateplený, v bytě jsou nová plastová okna se žaluziemi. Parkování před domem (bez modrých zón). Byt volný ihned.

Property Characteristics

Listing ID545869
Layout2 bedroom
Floor2
Building typeBrick
Floor space61
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.