Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat for sale 3+1 • 82 m² bez realitkyBenešova, Kolín, Středočeský Region

Reserved
Benešova, Kolín, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 2,390,000


Dobrý den, nabízím k prodeji byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 se zasklenou lodžií a sklepem o celkové ploše 82 m2. Byt se nachází ve třetím patře ze sedmi. V roce 2012 proběhla v bytě rekonstrukce zahrnující instalaci nových vstupních bezpečnostních dveří Sherlock, na chodbě a v kuchyni nová dlažba, v pokojích nová plovoučka a koberce, ve všech místnostech nové štuky a výmalba, nová dlažba a obložení wc a koupelny, nová kuchyňská linka, sádrokartonové světelné podhledy (wc, koupelna, kuchyně, chodba). Byt je velice dobře dispozičně řešen. Má velkou vstupní chodbu se samostatnými vstupy do jednotlivých místnost (viz. plánek). Byt prodávám částečně zařízený (pračka, kuchyňská linka včetně myčky, sporáku i velké ledničky.

Panelový dům kde se byt nachází, je z roku 1985 a v roce 2017 prošel revitalizací, jehož součástí bylo zateplení fasády, nová vstupní chodba se schránkami, nové vstupní dveře na čip i klíč, nové schodiště a instalace bezpečnostního kamerového systému, rekonstrukce a zasklení lodžie. Dům má novou střechu (2012), nový výtah (2011), nové rozvody vody a odpadů (2016), nové samostatné měřáky na radiátorech (2016) a nové rádiové vodoměry (2016). V blízkosti domu je veškerá občanská vybavenost, MHD (30m), MŠ (200m), Penny market a Kaufland (300m), autoservis (300m), ZŠ (800m).

Bližší infomace na tel. 732 633 127

Property Characteristics

Listing ID544513
Layout3+1
Floor3
Building typePrefab concrete
Floor space82
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.