Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 75 m² bez realitkyImrychova, Prague - Kamýk

Imrychova, Prague - KamýkPartially equipped
Monthly rentCZK 16,000

+ Poplatky za službyCZK 3,500
+ Vratná kauceCZK 25,000


K dlouhodobému pronájmu nabízím kompletně zrekontruovaný a částečně zařízený byt 2+1 (70 m2) se zasklenou lodžií (5 m2). Byt se nachází v 8.patře udržovaného panelového domu se dvěma výtahy v klidné lokalitě v Praze 4 - Kamýku.

Byt má 2 neprůchozí pokoje a vybavenou kuchyň (kuchyň.linka, sklokeramická varná deska, trouba, vestavná myčka, lednička s mrazákem, mikrovlnka) vč. skleněného stolu pro 4 osoby. V obývacím pokoji je k dispozici nábytková stěna a komoda. Ložnice je zařízená dvojlůžkem. Prostorná koupelna s rohovou vanou a polopříčkou oddělené WC. V předsíni jsou 10m dlouhé vestavěné skříně, které zajistí dostatečný úložný prostor celému bytu.

V okolí je veškerá občanská vybavenost vč. všech prodejen (Billa, Penny, Lidl, Kaufland, OBI a nechybí ani McDonald's) a benzinové pumpy. Zastávka MHD v docházkové vzdálenosti od bytu - spojení do 10min. na nejbližší stanici metra Kačerov nebo opačným směrem na tramvaj. Autem do centra 15min. Možnost parkování na hlídaném parkovišti, případně v nedalekých garážích nebo na ulici před domem. Byt je k dispozici ihned, popř. dle dohody. Ideální pro dlouhodobý pronájem. Preferuji nájemce bez domácích mazlíčků.

Property Characteristics

Listing ID542593
Layout2 bedroom
Floor8
Building typePrefab concrete
Floor space75
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.