Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 41 m² bez realitkyOtevřená, Kladno - Kročehlavy, Středočeský Region

Reserved
Otevřená, Kladno - Kročehlavy, Středočeský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 8,750

+ Poplatky za službyCZK 2,500
+ Vratná kauceCZK 15,000


Nabízíme k pronájmu světlý byt v cihlovém domě ve třetím podlaží. Kuchyň je vybavena linkou (elektrická trouba, plynová varná deska, digestoř), Koupelna vanou, umyvadlem a wc, možnost umístění pračky. Obývací pokoj je orientovaný na jih a má příjemný výhled na stromy. Jsou zde zrenovované parkety. V předsíni a kuchyni jsou laminátové podlahy. Předsíň je vybavena vestavěnými skříněmi. Kromě uvedených místností je zde ještě jedna maličká „tajná místnost“ za těmito skříněmi, kterou je možné využít jako šatnu, pracovnu či spací niku – je zde okno i topení. V bytě jsou plastová okna. Vytápění je ústřední, v koupelně je vlastní plynový kotel, který rovněž zajišťuje ohřev teplé vody. Elektrika je v bytě zrekonstruovaná, je zde připraven rozvod kabelové televize i možnost připojení telefonní linky.

Byt se nachází v klidné lokalitě, veškerá vybavenost v bezprostřední blízkosti. 1 minuta od domu je zastávka MHD, 5 minut od domu zastávka autobusu do Prahy, 15 minut nádraží. Výborná dostupnost Prahy. Vedle školy.

Cena nájmu cca 8750,- Kč / měsíc

V ceně nejsou zahrnuty zálohy na služby spojené s užíváním bytu (plyn, elektrika, voda, revize plynového kotle, pojištění domácnosti cca 2500,- kč za měsíc dle spotřeby). Kauce ve výši dvou nájmů. PENB - skupina G

Preferujeme nekuřáka bez domácích zvířat.

Volný od 15. – 31. 1. 2019

Property Characteristics

Listing ID539696
Layout1 bedroom
Floor3
Building typeBrick
Floor space41
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCG

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.