Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2 bedroom • 54 m² bez realitkyRumunská, Čelákovice, Středočeský Region

Rumunská, Čelákovice, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 2,900,000


Nabízím k prodeji prostorný byt 2+1 s lodžií, v osobním vlastnictví v klidné části Čelákovic o celkové ploše 54m2. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží panelového domu bez výtahu. Dům je kompletně zateplen od roku 2011. Byt je světlý a prakticky řešený, skládá se z předsíně, obývacího pokoje, částečně oddělené kuchyně, ložnice se vstupem na balkon a menší koupelny (včetně toalety). Byt prošel v roce 2011 celkovou rekonstrukcí (nové rozvody elektřiny, plastová okna, zděné jádro, renovace podlah a nová dlažba). V bytě se nachází kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči (digestoř, myčka nádobí a lednice). K bytu náleží sklep (3m2) se zabezpečenými dveřmi.

Byt je zasazen do příjemného a klidného prostředí Čelákovic, bohatá občanská vybavenost, čerpací stanice, školky, školy, dětská hřiště, plavecký bazén, obchody Tesco, Billa a Penny v blízkém okolí. Dostupnost do centra města max. 5 min. Dojezdová doba vlaku do centra Prahy 30 min (Praha hl. n., Masarykovo nádraží), autem 20 min na Černý most. Bezproblémové parkování na ulici před domem.

Property Characteristics

Listing ID534608
Layout2 bedroom
Floor4
Building typePrefab concrete
Floor space54
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.