Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 54 m² bez realitkyDukelská, Třinec - Lyžbice, Moravskoslezský Region

Dukelská, Třinec - Lyžbice, Moravskoslezský RegionPartially equipped
PriceCZK 1,300,000


Prodám byt 3+1 na ulici Dukelské 685, v Třinci Lyžbicích (centrum terasa) po kompletní nákladné rekonstrukci za 300 tis.

Lukrativní bydlení v domě, který prošel nákladnou rekonstrukcí v roce 2016 a získal 1. místo (stavba roku, zateplení průčelí bytového domu, montáž lodžií s výměnou oken a balkónových dveří) v Lyžbicích které realizovala Havířovská inženýrská kancelář, s.r.o.

Byt v 5 nadzemním podlaží s prostornou balkónovou lodžií a překrásným výhledem na okolí Beskyd,byt je obklopen rozsáhlou okolní zelení.

Byt v osobním vlastnictví tudíž možno financovat hypotečním úvěrem.

Byt po kompletní rekonstrukci: Štukové omítky s výmalbou, podlahy vylity nivelační hmotou, odborně položena plovoucí podlaha o tloušťce 12mm vč. odhlučnění, nové rozvody elektřiny, nové rozvody vody a odpadu, masivní dřevěné obložení dveří společně s interiérovými i vchodovými dveřmi na míru, vestavěné skříně na míru s posuvnými dveřmi, zděné bytové jádro se sníženými sádrokartonovými stropy a LED bodovým osvětlením, závěsné WC, moderní sprchový kout s tropickým deštěm, závěsné umyvadlo, pračka SIEMENS součástí.

Dále moderní vestavěná kuchyňská linka s pracovní deskou design beton, indukční varná deska společně s el. Sporákem značky AMICA, vestavěný odsavač par s filtrem na bázi aktivního uhlí, obývací stěna obložena pravým kamenem, závěsná LED ultra HD televize a mnoho dalšího…

Součástí bytu je uzamykatelná kolovna a nadstandartně velká sklepní kóje. Parkování přímo u domu s možností pronájmu či odkoupení garáže, která je cca 200m od vchodu.

V blízkosti veškerá občanská vybavenost jako je autobusová zastávka, školka, škola, kino, obchodní centrum, divadlo, lesopark, dětské hřiště…..

více fotek na:

https://dukelska685.rajce.idnes.cz/

Property Characteristics

Listing ID532487
Layout3+1
Floor5
Building typePrefab concrete
Floor space54
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.