Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2 bedroom • 67 m² bez realitkyCihlářova, Prague - Kamýk

Cihlářova, Prague - KamýkPartially equipped
PriceCZK 4,490,000


Hezký byt po kompletni rekonstrukci. V rozlehlém obývacím pokoji a v ložnici byla položena vkusná a trvanlivá plovoucí podlaha. Z velké vstupní haly přechází kvalitní interiérová dlažba chodbou do samostatné kuchyně. Nová dlažba je i v zasklené lodžii na kterou se vstupuje z ložnice. V celém bytě jsou nové rozvody včetně zazděných rozvodů pro kabelovou televizi a internet. Koupelna je vybavena umyvadlem, sprchovým koutem a je v ní prostor pro pračku. Samostatná toaleta je vybavena bidetem a umyvadlem. Jádro je plně zděné, byt je vybaven novými plastovými okny a novými radiátory. K bytu náleží sklepní kóje. Přesná výměra podlahové plochy bytu je 59,3m2 + lodžie (4,9m2) + sklepní kóje (2m2).

Byt je v horním patře nízkého panelového domu (jen 6 poschodí). Dům je také po celkové rekonstrukci s celkovým zateplením a novým výtahem. Je situován v klidném místě, doslova několik kroků od Kamýckého lesa. Zároveň však v blízkém okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost a autobusové spojení v docházkové vzdálenosti do 5-ti minut. V tomto místě jsou k dispozici frekventované autobusové linky, které umožňují napojení na metro (cca 10 minut jízdy).

Blízkost zastávky metra, která má být součástí plánované trasy D má příslib dalšího zhodnocení nemovitostí v této lokalitě.

Property Characteristics

Listing ID532346
Layout2 bedroom
Floor6
Building typePrefab concrete
Floor space67
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.