Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 68 m² bez realitkyTeplická, Prague - Střížkov

Teplická, Prague - Střížkov
PriceCZK 3,990,000


Vlastník nabízí slunný byt 3+1, 68m2 v 1.NP v původním stavu, který je vhodný pro rekonstrukci dle vlastních představ. Lze jednoduše upravit i bezbarierově. Byt se nachází 100m od metra Střížkov přitom v zeleni a v naprosto klidném místě. V bytě je mnoho prostor pro skříně, u bytu na patře je komora. Byt nemá přímé sousedy! Je zde samostatná místnost kuchyně s oknem plus další tři prostorné pokoje, přičemž obývák je velmi prostorný. Upozorňuji, že byt nebyl nějakou dobu obýván a je tedy lehce zanedbaný, vhodný k rekonstrukci. V bytě je stále umakartové jádro a vše v původním stavu. Výhodou této nemovitosti je skvělá dispozice, která umožní vytvořit velkou kuchyni a dostatek úložných prostor v mnoha skříních. K bytu poté náleží vlastní komora umístěná mimo jednotku na patře. Z obývacího pokoje a kuchyně s orientací na jihozápad je výhled do klidové zóny. Přípojky: el. 230V, rozvod teplé a studené vody, topení ústřední dálkové, veřejná kanalizace, plyn individuální na vaření. Celkové náklady se pohybují do 3.500,- Kč měsíčně (bez el. energie).

Bytový dům byl revitalizován, zateplena fasáda, částečně plastová okna, nové výtahy, podlahy a schodiště.

V místě je veškerá občanská vybavenost včetně řady dětských hřišť, MŠ, ZŠ, SŠ, restaurací a kaváren, polikliniky Prosek, krytého bazénu Duo, Sportcentra Prosek, Penny Marketu, 2x Billa, atd. V nedalekých Letňanech je pak situováno velké obchodní centrum a výstaviště EXPO PVA. Výborná dopravní dostupnost, po Liberecké ulici vjezd do Blanky, dále pak výpadovky na Ústí na Labem (D8), Mladou Boleslav (D10) nebo Hradec Králové (D11). RK NEVOLAT!!!

Property Characteristics

Listing ID529189
Layout3+1
Floor1
Building typePrefab concrete
Floor space68
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.