Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 730 m² bez realitkyOmice, Jihomoravský Region

Omice, Jihomoravský Region
PriceCZK 1,999,000


VELKÝ POZEMEK OD MAJITELKY V OBCI OMICE

Velký pozemek přímo od majitelky bez dalších nákladů v obci Omice, která je umístěna uprostřed lesů 10 minut od Brna. Jde o pozemek p. č. 453 v k. ú. Omice, ulice Dolny, o výměrě 730 m2. Veškeré sítě jsou v přilehlé komunikaci. Cena je konečná. Pozemek nabízí přímo majitelka bez RK a neplatí se tedy žádná provize. Profesionální právní servis advokátní kanceláře zajistí na své náklady prodávající.

Pozemek se nachází ve slepé uličce blízko centra obce v blízkosti mateřské školy, obecního úřadu a kostela, na který bude z budoucího domu hezký výhled. Výhodou Omic je jejich umístění kousek od Brna, výborná dopravní dostupnost (vlakem i autobusem) a přitom se obec nachází ve výjimečně čistém a zdravém prostředí na kopci uprostřed hlubokých lesů. Omice se rozkládají v Bobravské vrchovině, na okraji přírodního parku Bobrava a v okolí je tak mnoho příležitostí pro sportovní vyžití.

Výhodou je, že přímo na pozemku už je vydán souhlas s umístěním stavby, který ale zájemce nemusí využít a může postavit stavbu podle svých představ.

Pokud by měl kupující zájem, je v ceně k využití projekt schválený v územním řízení na výstavbu chytře řešené vilky o velikosti dle potřeby konkrétních majitelů jako 6kk nebo 4kk. V souladu s moderními trendy byl kladen důraz na možnost plnohodnotné bydlení až do pozdějšího věku. Celé přízemí je proto bezbariérové a je řešeno jako soběstačný byt včetně plnohodnotné ložnice a sociálního zázemí. Přízemní pokoj lze rovněž využít pro podnikání jako samostatnou kancelář přístupnou hned ze vstupní chodby, aby nebyla narušována soukromá část domu. Vilka disponuje velkým množstvím úložných prostor pro skutečně aktivní rodinu. Designovou zajímavostí a dominantou domu je středová část s velkým světlíkem, který zajišťuje slunce v centrální části vilky po celý den. Výrazným prvkem jsou rovněž komfortní lodžie z obou stran, které jsou opatřeny designovými zábranami místo zábradlí. Ve druhém podlaží se nachází dva, tři nebo čtyři pokoje se snadným přizpůsobením tomu, co život rodiny v průběhu času přináší, a to pouhou změnou dvou příček. Samozřejmostí je samostatné WC, které sdílí svůj prostor s pračkou a sušičkou. Závan prvorepublikového funkcionalistického luxusu přináší funkční propojení koupelny se šatnou a ložnicí.

Tel. 725 846 290

Property Characteristics

Listing ID526543
Fully furnishedUnfurnished
Floor space730
OwnershipPersonal

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.