Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 4+1 • 94 m² bez realitkyDružstevní, Bystřice u Benešova, Středočeský Region

Reserved
Družstevní, Bystřice u Benešova, Středočeský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 9,000

+ Poplatky za službyCZK 4,000
+ Vratná kauceCZK 13,000


Byt je umístěn ve třetím patře domu, ulice Družstevní. Byt má dispozici 4+1, včetně balkonu, k dispozici je i samostatný sklep + společné prostory v přízemí domu. V bytě byly zrekonstruovány koupelny.

Dispozice bytu: obývací pokoj se vstupem na balkón, navazující kuchyň s kuchyňskou linkou včetně spotřebičů a jídelním koutem, tři neprůchozí pokoje, koupelna s vanou + toaleta, koupelna se sprchovým koutem + toaleta, prostorná předsíň s vestavěnou skříní, spíž. Na podlahách je v pokojích je položen koberec, v obývacím pokoji plovoucí podlaha, v kuchyni, jídelním koutě a koupelnách je položena dlažba. Byt je v dobrém stavu. Okna jsou nová plastová se sítěmi proti hmyzu, topení je ústřední dálkové. K dispozici je internet. K bytu patří sklep. V domě jsou k dispozici společné prostory. V domě není výtah. Tepelná náročnost budovy bude aktualizována. Veškerá občanská vybavenost je přímo v Bystřici. V místě je velmi dobré vlakové i autobusové spojení. Cena za pronájem: 9 000 Kč měsíčně + 4 000 Kč záloha na služby. Vratná kauce vy výši 13 000 Kč.

Property Characteristics

Listing ID526513
Layout4+1
Available from06/09/2018
OwnershipPersonal
EPCE
Floor space94
Fully furnishedPartly
Floor3
Building typePrefab concrete

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.