Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 1 bedroom • 39 m² bez realitkyBezová, Liberec - Nové Pavlovice, Liberecký Region

Bezová, Liberec - Nové Pavlovice, Liberecký RegionPartially equipped
PriceCZK 1,680,000


V klidné lokalitě prodávám byt po rekonstrukci 1+1 v Liberci. Je v osobním vlastnictví, k bytu náleží i sklepní kóje. Předělaný byt na větší koupelnu. Vestavěné skříně v předsíni, oddělená ložnice od kuchyně s obývákem. Panelák je zateplený s vlastní kotelnou. V bytě je dělaná, 5 let zpět, komplet nová elektřina, dveře, podlaha a kuchyňská linka od truhláře - vydrží dalších 15 let. Při koupi zůstane pračka. Celkové náklady jsou do 3600Kč + elektřina. K bytu náleží sklepní kóje. Parkování u domu.

V okolí je dětské hřiště, škola (150 m), školka, posilovna, pošta v obchodním domě Tesco (500 m). Z bytu je krásný výhled na Ještěd, sluníčko svítí v odpoledních hodinách zhruba od 13:00 hodin. 5 minut cesty na autobusovou zastávku, autobusy 13, 24, 26. Byt bude cca od konce září k prodeji. Cena je samozřejmě k jednání.

In a quiet location I sell an apartment after reconstruction 1 + 1 in Liberec. It is in personal ownership, the cellar also belongs to the cellar. Converted apartment to a larger bathroom. Built-in wardrobes in the hallway, a separate bedroom from the kitchen and the living room. The panelboard is insulated with its own boiler room. The apartment is made, 5 years back, complete new electricity, doors, and floor.

Nearby is a children's playground, a school (150 m), kindergarten, gym, post office in the Tesco department store (500 m). From the apartment there is a beautiful view of Ještěd, the sun shines in the afternoon around 13:00, 5 minutes to the bus stop, bus 13, 24, 26. The apartment will be from September to sale.

Property Characteristics

Listing ID526073
Layout1 bedroom
Floor3
Building typePrefab concrete
Floor space39
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.