Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 78 m² without real estateNa Pankráci, Prague - Nusle

Na Pankráci, Prague - NuslePartially equipped
PriceCZK 5,450,000


Byt v družstevním vlastnictví o výměře 78,60 m2 je ve třetím patře domu bez výtahu na ulici Na Pankráci, Praha 4. Dům je kompletně zrekonstruován. Byt je slunný a je orientován na jih. Výhled z oken vede do přilehlého parku. K bytu patří prostorný balkon a sklep. Na podlahách jsou parkety. V kuchyni, na toaletě a v koupelně je dlažba. Původní dispozice byla 3kk, nyní je 2 kk. Pokoj 1 má 19 m2, pokoj 2 má 17 m2, kuchyňský kout má 15,5 m2, předsíň s vestavěnými skříněmi má 8,6 m2, koupelna se sprchovým koutem má 3,5 m2, toaleta má 1,1 m2, balkon má 4.5 m2, sklep má 8,4 m2, místnost s technickým zázemím je velká 1 m2. Poplatky pouze 652,- Kč měsíčně. V bytě je internet. Při převodu vlastnictví se neplatí daň z nabytí nemovité věci.

S bytem je možnost koupit i zděnou garáž v osobním vlastnictví. Garáž se nachází na pozemku přiléhajícím k zahradě domu. Vstup do garáže je ze zahrady domu i z ulice. Jedná se o dvojgaráž bez dělící příčky. Do garáže je zavedena voda i elektřina. Její plocha je 48 m2. Garáž se prodává i s pozemkem o celkové výměře 58 m2.

V blízkosti domu je několik restaurací a obchodů, dvě banky, lékárna, salony a kancelářské komplexy s nabídkou mnoha pracovních příležitostí. Metro Pražského povstání je od domu vzdáleno 5 min chůze.

Property Characteristics

Listing ID521689
Layout2+kk
Available from01/07/2018
OwnershipCooperative
Užitná plocha78
Fully furnishedPartly
Floor3
Building typeBrick

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.