Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • House
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Show all listings

House for sale 5+kk • 106 m² bez realitkyU Háječku, Nučice u Rudné, Středočeský Region

U Háječku, Nučice u Rudné, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 7,200,000


Nabízíme k prodeji dvoupodlažní řadový rodinný dům na konci slepé ulice v klidné části obce Nučice. Jedná se o dům z roku 2011 o dispozici 5+kk se zastavěnou plochou 80 m2 a obytnou plochou 106 m2. V přízemí domu se nachází kuchyň s na míru dělanou kuchyňskou linkou ve tvaru U, propojená s obývacím pokojem s dveřmi do zahrady. Dále pak dětský pokoj, jeden menší pokoj používaný jako šatna, koupelna, záchod, veranda a chodba. Z chodby vedou příjemné bukové schody do prvního podlaží, kde jsou umístěny 2 ložnice, záchod s umyvadlem a půda. V domě je mnoho důmyslně a efektivně řešených úložných prostor. Vytápění zajišťuje plynový kotel s rozvodem tepla do všech místností a průtokovým ohřevem vody. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě (vodovod, kanalizace, elektřina, plyn). Dům obklopuje ze 3 stran prostorná zahrada s parkovacími stáními na 2 vozy, terasou a zahradním domkem. Ze zahrady je příjemný pohled do zeleně. Zahrada má výměru 475 m2.

V místě veškerá občanská vybavenost (škola, školka, obchod, restaurace), 3 minuty od nádraží, výborné spojení do Prahy - vlakem 25 minut na Smíchov, autobusem 15 minut na Zličín.

Property Characteristics

Listing ID520014
Layout5+kk
Plot space475
OwnershipPersonal
AgeUp to 10 years
WaterFrom a public source
Floor space106
Fully furnishedPartly
Floor2
Building typeBrick
HeatingGas boiler
SewagePublic sewage

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.