Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 30 m² bez realitkySazovická, Prague - Zličín

Sazovická, Prague - ZličínPartially equipped
Monthly rentCZK 12,500

+ Poplatky za službyCZK 1,500
+ Vratná kauceCZK 12,500


Nabízím k pronájmu částečně zařízený byt o velikosti 1 +kk (byt 30,5m2, balkon 5,3m2 + sklep 4,9m2). Byt se nachází v novém komplexu ve 4. patře s výtahem. V ceně nájmu je zahrnuto garážové stání i sklep.

V bytě tedy zůstane kompletní kuchyňská linka s ledničkou, mikrovlnka a jídelní stůl. Dále je v bytě zařízená koupelna (sprchový kout, umyvadlo, zrcadlová skříňka, záchod a žebříkové topení). V případě zájmu je možné odkoupit pračku a elektrickou troubu s dalšími 2 vařiči (cena dohodou, tuto možnost preferuji).

Nájemné činí cca 12.500,-Kč + cca 1.500,-Kč poplatky. Kauce v hodnotě jednoho nájmu. Lze si zařídit internet a TV. Preferuji nekuřáky a bez domácích mazlíčků. Nutností je české občanství. Byt je vhodný jak pro jednotlivce, tak i pro páry.

Bytový areál se nachází v blízkosti velkého obchodně-zábavného centra Metropole Zličín s hypermarketem Albert, mnoha dalšími obchody, restauracemi, službami a multikinem. Kromě toho jsou v okolí zastoupeny také obchodní řetězce Tesco, Globus, Ikea a další. Nedaleko se nachází pošta, mateřská a základní škola, zdravotnická zařízení, lékárna, knihovna a napojení na cyklostezky. Sportovní vyžití zajištuje hned několik sportovních areálů, tenisová škola a Fitness centrum. Velkou výhodou je i spojení na letiště i do centra města. Autobusové nádraží a stanice metra Zličín, vše cca 7 minut chůze pěšky.

Byt je volný od 1. června. Prohlídky možné po dohodě během května. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat na e-mailové adrese: dadydent.svob@seznam.cz.

Property Characteristics

Listing ID518565
LayoutStudio
Available from01/06/2018
OwnershipPersonal
Floor space30
Fully furnishedPartly
Floor4
Building typePrefab concrete

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.