Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 5+1 • 90 m² bez realitkyMšené-lázně - Podbradec, Ústecký Region

Mšené-lázně - Podbradec, Ústecký RegionPartially equipped
PriceCZK 1,250,000


Jedná se o kamenný dům zasazený do svahu v klidné lokalitě. Vhodný pro rekreaci i pro celoroční bydlení (dům byl trvale obýván až do léta 2017). Dům je na pozemku plochy 137 m2 (zastavěná plocha cca 90 m2), přes cestu je malá zahrádka 76 m2. Před několika lety provedena rekonstrukce domu (nová střecha, podkrovní místnost, koupelna, záchod, pavlač,…). Dvorek je z části zastřešen (polykarbonát). V přízemí je za vchodem kuchyň, obytná místnost, koupelna a záchod, sklep (zasazený do svahu), sklad paliva (uhlí). Dále oddělená místnost se samostatným vchodem ze dvorka. V patře jsou dva samostatné pokoje a podkrovní místnost. Pod střechou je samostatně přístupná půda s úložným prostorem.

Objekt je napojen na obecní vodovod, ohřev vody bojlerem, vytápění v každé místnosti el. akumulačními kamny nebo kamny na tuhá paliva (dřevo/uhlí).

Property Characteristics

Listing ID515881
Layout5+1
Available from01/01/2018
OwnershipPersonal
EPCG
Floor space90
Fully furnishedPartly
Floor2
Building typeOther

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.