Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale • 120 m² bez realitkySukova, Benešov u Prahy, Středočeský Region

Sukova, Benešov u Prahy, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 5,700,000


Nabízíme k prodeji 2podlažní bydlení mezonetového typu 4+1+kk, 136m2 s 2 balkóny a lodžií v Benešově, atraktivní klidná lokalita blízko centra. Obě bytové jednotky jsou samostatně přístupné z ulice a mají vlastní rozvodovou skřín 230/400, kombinovaný bojler na solární ohřev. Vytápění elektřinou nebo kamny na pevná paliva, plyn na hranici pozemku. 2.NP, byt 81m2, 2+1 – prosvětlený velký byt s agronomickou kuchyní, vlastní koupelnou vč. WC a severním a jižním balkónem. Dřevěné podlahy, teraco, udržovaná původní dřevěná špaletová okna. 3.NP, byt 55m2, 2+kk - zrekonstruovaný, zateplený a světlý útulný byt vhodný jako ateliér s krásným výhledem na okolní přírodu a město, vč. zámku Konopiště. Zasklená lodžie, vlastní WC s koupelnou. Dřevěná okna Velux + francouzské okno k lodžii, lodžie zateplená plastovým oknem. Dům zateplen. K domu náleží sklep + zahrada 214m2 s garáží vč. montážní jámy a obyvatelnou chatkou 8m2 s vodou a elektřinou. Dostupnost nemocnice, škol, nádraží, nákupů i konopišťského parku 5-10min.

Two flats with roof type of living 4+2, 120m2, 2 balkons, cellar in Benesov by Prague, attractive locality near of the center. Heating with electricity or stove and a gas is possible. The first flat has 81m2, 2+1, the second flat has 55m2, 2+KK after refurbishment. By the flats is a garden 214m2 with garage and a small lodge with electricity and water. Near is a hospital, a school, a bus station and a railway station, shops and the castle of Konopiště 5-10minutes. It is possible to change for a flat in Prague 2+1 or 2+KK, ideally Prague 1,2,3,4.

Property Characteristics

Listing ID515047
LayoutOther
Floor2
Building typeOther
Floor space120
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCG

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony
Terrace

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.