Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+kk • 115 m² bez realitkyPrague - Hloubětín

Prague - HloubětínPartially equipped
PriceCZK 12,200,000


Nabízím Vám ke koupi bezbariérový byt se zahrádkou, v osobním vlastnictví, s parametry rodinného domu, který je přitom jen kousek od tramvaje a metra linky B, navíc obklopený vzrostlou zelení a městskými parky s rybníky Prahy 9.

Byt je dispozicí 4+kk (119 m2) se zahradou 401 m2 a dvěma terasami, velkým sklepem a dvěma nadstandardními parkovacími stáními umístěnými v suterénu bytového domu. Dům je novostavbou z roku 2016, suterén a vstup do domu je monitorován kamerovým systémem, byt je proveden ve vysokém standardu – podlahové topení v koupelně a kuchyni, nová nadstandardní kuchyňská linka, dvě luxusní koupelny, v obývacím pokoji dřevěná podlaha, krb, dřevěná okna, bezpečnostní předokenní rolety, zavedená zahrada se zahradním domkem s venkovním posezením a automatickou závlahou, která je přístupná ze všech pokojů bytu. Byt je orientován na J, S a V.

Bytový dům je situován na konci slepé ulice, která končí soukromým parkem, vedle domu vede cyklostezka. Jen pár kroků od domu protéká říčka Rokytka, která vybízí ke klidným procházkám nebo ke sportovnímu vyžití, podél říčky vede naučná stezka a fitness stezka s dřevěnými cvičebními prvky. Ponny klub v ulici U Elektry pořádá pro nejmenší vyjížďky kolem Rokytky na ponících. V oblasti je aktivní sportovní sdružení Devítka v pohybu. K bytu patří podíl na soukromém parku a na soukromém dětském hřišti. Bytové domy v tomto projektu dosáhly prestižního ocenění Realitní projekt roku 2016 v kategorii odborné poroty.

V blízkosti je tramvajová zastávka U Elektry, nově budovaný městský park s rybníkem, herními prvky, a budovanou stezkou na metro Kolbenova. Dále obec připravuje školku a základní školu jen 400 m od domu.

RK nevolejte, nepište.

Property Characteristics

Listing ID514898
Layout4+kk
Floor1
Building typeOther
Floor space115
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCB

Additional information

Terrace

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.