Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat for sale 3+kk • 90 m² bez realitkyHostímská, Beroun, Středočeský Region

Hostímská, Beroun, Středočeský Region
PriceCZK 6,229,000


Nabízíme Vám výjimečnou příležitost koupě bytu 3+KK o podlahové ploše 89,7 m2 s předzahrádkou 50,8 m2 a terasami 20,6 m2, garážovým dvojstáním a zděným sklepem v jedinečném projektu Rezidence Berounka.

Rezidence se skládá ze sedmi oddělených domů, které tvoří pouze dvě bytové jednotky. Každý dům má vlastní vchod, vjezd do garáží a centrální schodiště se vstupy do jednotlivých bytů pro zachování naprostého soukromí všech rezidentů.

Jednotlivé byty disponují prostornou chodbou se vstupy do dvou ložnic, koupelny s WC a samostatného WC, prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem a navazujícím vstupem do pracovny/šatny. Krásný výhled a nadstandardní přísun slunečního světla zajišťují velkoformátová francouzská okna v každém pokoji, skrze která se dále vstupuje na terasy. Každý byt v 1.NP dále disponuje předzahrádkou až 38,1 m2 a byt ve 2.NP zelenou střešní terasou až 85,2 m2, která je využita skrze celou plochu domu.

Projekt svým umístěným poskytuje skvělou dopravní dostupnost ku Praze, ale současně nabízí veškeré výhody města Berouna s plnou občanskou vybaveností, zejména pak zdravotnické služby, školy, školky, síť obchodů a restaurací, např. na nedalekém historickém náměstí. Volný čas vybízí k procházkám v přírodě podél řeky Berounky, křivoklátských lesů a Českého krasu nebo ke sportovním aktivitám v nedalekém aquaparku a komplexu sportovišť či na golfovém hřišti.

Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost a vyberte si jeden z bytů na webu www.rezidenceberounka.cz

Jediné, co Vás dělí od romantické snídaně na Vaší terase při východu slunce s výhledem na řeku Berounku nebo času stráveného s rodinou při společném grilování na Vaší zahradě, je kontaktovat náš prodejní team.

Stav projektu (6/2019): probíhá stavba 2. NP

Property Characteristics

Listing ID513106
Layout3+kk
Available from31/12/2019
OwnershipPersonal
Floor space90
Fully furnishedUnfurnished
Floor1
Building typeLow-energy

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony
New-build
Terrace

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.