Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 58 m² bez realitkyPetra Křičky, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský Region

Reserved
Petra Křičky, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 9,000

+ Poplatky za službyCZK 800
+ Vratná kauceCZK 15,000


Nabízím nejlépe k dlouhodobému pronájmu byt 2+1 po rekonstrukci jádra: sádrokarton, nová koupelna a WC, plovoucí podlahy v předsíni a obývacím pokoji. V pokoji koberec. Byt je vybaven kuchyňskou linkou (sporák i lednička), v kuchyni balkon, v obývacím pokoji rohová sedačka, komody, TV stolek a psací stůl. Vejde se i bez problému manželská postel. V pokoji poscho´dová postel,každá na 130Kg, dubová, možnost rozložení na dvě plnohodnotné postele (90x200) a psací stůl. U pokoje úložný prostor s věšáky. V okolí veškerá občanská vybavenost. Perfektní strategické umístění_ v blízkosti MHD, škola, školka, blízko do centra, ale lokalita je klidná a pohodová:-).

Nájem 9 000,-, energie cca 800,- (plyn 100,- elektřina 700,-) záleží na dohodě. V bytě zajištěn internet PODA, 390,-/M. rychlý internet (natažen i v pokoji) a 88programů s možností přehrání programu až 3dny zpátky.

Property Characteristics

Listing ID491178
Layout2 bedroom
Floor4
Building typePrefab concrete
Floor space58
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.